2018. november 12., hétfő

Barta lászlóné ingatlan

Ingatlannet kínálatában. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Munkatárs adatlapja. Ossza meg ismerőseivel!


Adja meg adatait és felhívjuk! Hasonló ingatlanok. Az e-mail cím esetében nem szükséges, hogy személyesadatot tartalmazzon. Az érintettek köre: A weboldalon nyújtott szolgáltatást igénybevevő valamennyi érintett. Város központban, dunaparthoz közeli, válalkozásra, irodának, üzlethelyiségnek, különböző szolgáltatásokra alkalmas ingatlan.


Két féle fűtés móddal, villany, és egyedi mérő órás távfűtés. Kilátással a Dunára és Esztergomra! A telek alakja, formája: Szabálytalan téglalap alakú, törtvonalú telekhatáros, hosszú telek A telek határai, kerítettsége: Az út felöl színezett és kőlap burkolatú beton zsalukő kerítés készült, kovácsoltvas jellegű személyi és automata. DM levelet csak külön hozzájárulás esetén küldünk.


Nem lakóház minőségben van, ezért nem hitelezhető. Meredek útról, télen (hóban) nehezen megközelíthető. Jelenleg a két szoba nyitott, de. Olvassa el bemutatkozó oldalam, nézze meg jelenlegi kínálatomat és keressen meg, ha rám bízná ingatlanát!


Külső műanyag nyílászárók redőnnyel. Nagy világos fürdőszoba, üvegtégla fallal. Gépesített konyhabútor. Esztergomban csodálatos panorámás kilátással a Bazilikára,Dunára,Mária Valéria hídra a városra. Két szintes nagy kertes, családi ház, épület alatt 1négyzet méteres szuterén, garázs tároló van, kialakítható, szauna, szollárium ,konditerem stb.


Esztergom belvárosi , szobás,négyzet méteres, utca fronti ház rész. A padlás vastag egészséges vörös fenyő gerendákkal, megfelelő belmagassággal. View the profiles of people named Barta Lászlóné. Segítünk lakás, családi ház, telek vagy nyaraló eladásában, biztonságos vásárlásában!


Viziváros, Bazilikára panorámás, szobás, 180nm, m belmagasság, gyönyörűen felújított, gáz fűtéses, vegyes falazatú családi ház. Beépített szekrények és a konyha tartozék. Műanyag nyílászárók, a tetőtérben Velux tetőtéri ablakok.


ApróHirdető portálunk az Ön Hirdetője. Amennyiben nálunk adja fel apróhirdetését, tombola sorszámmal jutalmazzuk. Tisztelt Ügyfeleink! Cégünk a gazdasági válság idején kezdte meg a tevékenységét, amikor nagyon sok vállalkozás kénytelen volt azt befejezni. Az adataid törlési határideje: nap, panasz esetén év.


Az adatkezelő és elérhetőségei: ingatlan. Adataidat az ingatlan. Egyik pillanatról a másikra nem érezte jól magát, erőtlenné vált, köhögött. A járvány ideje alatt mostantól minden előfizetőnk díjmentesen, ajándékként kapja a nyomtatott újság mellé lapunk digitális számát.


Budapest, Mészáros utca 58. Nem járt külföldön, sem nagy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések