2018. november 29., csütörtök

Sírkő váza ár

Bemutató kertjeinkben kiállított sírköveink kedvezményes áron megvásárolhatóak! Oldalunk cookie-kat (sütiket) használ. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Sírkő és sírkő kellék webáruház.


A vállalkozásunk elsősorban gránit, műkő, mészkő, márvány kereskedelmével. Ezen belül is a gránit sírkő , márvány sírkő , műkő sírkő.

Ezen kívül foglalkozunk még sírkőkellék : sírkő váza , sírkő lámpa, gránit váza , gránit lámpa, virágtál stb. Magyarország, kínál-kiadó: hirdetés – sírkő. A sírkő váza igazán praktikus dolog, mert így nem kell oda nem illő dolgokba tenni a virágokat. Az ültetett növények mellett mindig vihetünk friss, vágott virágot is a sírkő vázába , ezzel pedig változatosabbá tehetjük a sír megjelenését. Az itt található sirkő galéria nem fedi le a teljes kínálatot, számtalan variáció közül választhatnak megrendelőink.


Az olcsó sírkő kategóriát a hagyományos műkövek jelentik, ugyanakkor akad bőven kínálatunkban közepes, illetve magasabb árfekvésű síremlék is. Felhívjuk kedves leendő megrendelőink figyelmét, hogy a honlapon szereplő sírkő árak tartalmazzák a sírkővet, és az emlék temetőben való felállitást, de nem tartalmazzák az alapozást ,kiegészítőket(pl. váza , betűvésés) ! Síremlékek ár szerint Síremlékeket az égész ország területén.


Sírkövek, síremlékek, kripták, urnák készítése és felújítása, év garanciával.

A szimpla sírkövek 90x1szélességű sírhelyre készülnek. Méretei: alsó járókeret 90x190cm, a keretrész egy, kettő vagy négy darabból áll alátétszegély két darabból áll. Kapcsolat Varázskő Kft.


Síremlék kiegészítő termékek árusítása ( váza , mécsestartó, bronz keresztek, feszületek, bronz betűk) Az egész ország területére vállaljuk sírkövek készítését, szállítását Budapest kilométeres körzetében ingyenes helyszínre szállítás. A márvány sírkő is átcsiszolható, fényezhető, teljesen új állapotba hozható. A márvány teljes mértékben fagyálló, így hosszútávon megoldást jelenthet. Ami ellene szól, hogy az ára vetekszik a gránitéval, ami lényegesen jobb alapanyag sírkőkészítésre.


Egyedi sírkő készítés az elképzelései alapján: Egyedi formák, faragás, többféle színből és anyagból. Manapság a legtöbb sírkő készítő, értékesítő kész sírköveket árul. Vállalkozásunk több évtizede az egyedi elképzelések megvalósításában emelkedik ki a sírkő készítő vállalkozások közül.


Keresse telefonon munkatársunkat vagy jöjjön el telephelyünkre, ahol igyekszünk az Önnek legmegfelelőbb sírkövet kiválasztani az adott ár kategóriában. A kriptákra és az azok alatt található beton építményekre csak a helyszínen történő felmérést után tudunk pontos árat adni. A felsorolt árak tájékoztató jellegűek, kérjük a pontos sírkő árral kapcsolatosan.


Bankkártyás fizetési lehetőség is rendelkezésre áll ! Nagy hangsúlyt fektetünk a szolid jövedelmű megrendelőink igényeinek kielégítésére, hogy méltó emléket tudjon állíttatni elhunyt szerettének, - akár szerényebb összegből is - tehát semmiképpen se döntsön. Az ár a legfontosabb tényező manapság. Vásárlás: Váza árak, eladó Vázák. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Váza termékek, Váza márkák.

A Gránit Szabó Kft. Sír – Bemutató van, hanem gépek is, melyekkel dolgozunk. Több éves tapasztalat , széles választék, kedvező ár és minőséget talál ! Ha minket választ támogatja a Magyar Piacot is !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések