2018. november 29., csütörtök

Fali vállfatartó

Az okos dizájn sokszor szokatlan, de egyszerű megoldásokkal él. Mi lehet a fali akasztóknál és kampóknál egyszerűbb? Termékeink sokféle anyagból és stílusban készülnek. Az ajtóra tehető akasztókat nem kelljen fúrni. Keresd a fürdőszobai kabátakasztókat online és az áruházakban!


Ferde vállfatartó , falra csavarozható, fh-es (4mm). Falra szerelhető vállfatartó rú és cm-es kivitelben. Vállfatartó egyenes króm 4mm. Leírás Sínes panelba akasztható ferde krómozott vállfatartó , férőhelyes.


Bútorfelszerelések vásárlása és rendelése az OBI-nál. Fogas kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Válasszon Praktikusan! Bútorvasalat, szerelvény kategóriában 3termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. A vállfatartó rúd teleszkóposan állíthatóa megadott mérethatárok között.


A fali lift helyigénye a mellékeltrajzokon látható. Vásárolj most Ruhafogasokat online. Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában.


Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. Not to be confused with the Banna people, an ethnic group in Ethiopia. The Fali people (called the Bana in Nigeria) are any of several small ethnic groups of Africa. The Fali are concentrated in mountainous areas of northern Cameroon, but some also live in northeastern Nigeria. Amennyiben a megrendelt termék ára időközben csökken, Önt a kedvezőbb áron szolgáljuk ki.


Ruháidat és kiegészítőidet kabáttartó állványainkkal, ruhatartó sínjeinkkel kabátakasztó állványainkkal rendben tarthatod. Kabáttartó állványainkkal és ruhatartó sínjeinkkel rendszerezheted a ruháidat és felszabadíthatsz helyet. Sokféle stílusban kaphatók, hogy találj az ízlésednek megfelelőt. A termékért futárt küldü. Rendelésre Ingyenes szállítás.


Amennyiben Ön folytatja a böngészést a weboldalunkon, azt úgy tekintjük, hogy nincs kifogása a tőlünk érkező cookie-k fogadása ellen. Legnagyobb előnye a falisínes rendszereknek a modulrendszerű felépíthetőség és a szabadon variálhatóság. Meg persze a szabadon választott elhelyezés. Konyhai fali polc Szerettem volna egy tálalót, de nem találtam. Aztán ráleltem erre a konyhai fali polcra, és van még egy kukás komódom is, akik szélességben épp összepasszolnak.


A rácsok, falak és állványok sokféle variációs lehetőséget nyújtanak üzletek berendezésénél. A ruhásszekrénybe szerelhető (utólag is beépíthető), kihúzható vállafatartó, ami a ruhák keresztben történő tárolására alkalmas. Egyedi, modern, letisztult formatervezés. Praktikus, helytakarékos darab, vállfatartó része visszahajtható, ez által kis helyen is elfér.


Ezen kívül az alsó részén is kialakításra került egy akasztó, ami összecsukott állapotban is használható. Közvetlenül a falra csavarozható vállfatartó. Rögzítéséhez nem szükséges semmilyen más tartóeszközt a falra szerelni.


Tégla, beton és fa felületre is kiválóan rögzíthető!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések