2018. november 26., hétfő

Falco munkalapok

Falco munkalapok

There is a saying that work is followed by pleasure. Manufactured using the post-forming process, our worktops stringently fulfil all requirements that kitchens, shops and catering facilities demand. And of course, the highly resilient surfaces and rounded edges of our worktops look beautiful. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. A változatos mintázatú és kiváló minőségű munkapult jól mutatna az Ön leendő konyhabútorán.


Különböző méretben kapható ez által szép design-os konyhabútor ké. Natúr faforgácslapok és MDF-ek extrém méretekben is megtalálhatóak nálunk. Készleten nem lévő termékeket, pár napos határidővel szállítjuk. Lassacskán éve forgalmazunk bútorlapokat.


Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. Egger katalógus letölthető innen. A munkalapok nagy stabilitású forgácslap maganyaggal rendelkeznek, melyre nagy kopás-, hő- és karcállóságú HPL laminátumot préselnek. Az így létrejött termék tökéletes megoldást biztosít a nagy igénybevételnek kitett felületeknek.


Falco katalógusa letölthető innen. A NYPAN-ban mindent megtalál ami a bútorkészítéshez kell, sőt. S miután kiválasztottuk a megfelelő bútorlapot vagy munkalapot megnézzük azok árait, mert tudjuk, hogy a bútor jelentős érték egy háztartásban. Submit your details below and we will contact you as soon as possible. Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy megrendeléskor a bútorlap élzáróval együtti kész (bruttó) méretét kell megadni!


FALCO DOMESTIC APPLIANCES. Kérjük, a megrendeléskor a felvett méreteket mindig egyeztessék. Munkalapok raktáron. Szabott méterárak Read more. Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product.


Falco munkalapok

Továbbfejlesztett kopás- és nedvesség ellenállással rendelkeznek. A Slim Line munkalapok horizontális használatra készültek, az exkluzívan kiválasztott design segítségével stílust kölcsönöznek bármely felhasználási módozatnak. Nem igényelnek külön élzárást vagy egyéb felületkezelést, így tökéletesek konyhai.


A z egyedi konyhabútorok gyártásánál használt bútorlapok Magyarország első számu bútorlapgyártójának, a Falcó Zrt. KRONOSPAN Bútorlapok. KASTAMONU Bútorlapok. Forest munkalapok A Forest munkalapok rendelésre táblában vagy szabott méretben is.


Falco munkalapok

FigyeleA képen szereplő színminták csak tájékoztató jellegűek. A fotók és a valóságos színek között eltérés lehetséges! Konyhapult - Gránit és egyéb pultok - Minőség elérhető áron!


Akciónk keretében minden kedves érdeklődőnket személyre szabott kedvezményekkel várjuk. Kérjük tekintse meg referencia pultjainkat! Konyhai munkalapok , munkapultok készítése egyedi méret alapján.


Falco munkalapok

Egyedi postformingolt elemek gyártását. IKEA szélességben is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések