2018. november 5., hétfő

Önterülő aljzatkiegyenlítő kültéri

Akár beltéri, akár kültéri aljzatkiegyenlítésre kerül a sor, ne bízza a véletlenre az alapokat, válassza a Murexin tartós és megbízható önterülő. Mapei aljzatkiegyenlítők mellett dönteni, lejtésképzés esetén (például terasz) ajánlott habarcs állagú anyagot választani. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Tisztítás Kézről és szerszámokról bő, tiszta vízzel letisztítható. A megszilárdult anyag csak mechanikus úton távolítható el.

ANYAGSZÜKSÉGLET Kb. Beltéri csempe-, járólapragasztók Kültéri csempe-, járólapragasztók Egyéb ragasztók Beltéri aljzatkiegyenlítők Kültéri aljzatkiegyenlítők Fugázó anyagok. BAUMIT LB-KNAUF MAPEI MUREXIN SOUDAL. Cement, mész, ömleszte. MAPEI PLANEX cementkötésű, kültéri , önterülő , aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs kül- és beltéri aljzatok kiegyenlítéséhez és simításához magánépítmények erkélyein, teraszain, udvarain és személygépjármű-parkolóin.


Az önterülő aljzatkiegyenlítő használata (parkettázáskor) valahogy így kéne kinézzen. Ne gondolja senki, hogy az önterülő aljzatkiegyenlítés csak arról szól, hogy a bekevert anyagot kiöntjük az előkészített aljzatra, és nekünk már hozzá se kell nyúlni. A neve komolyan félrevezető.

Ne hagyd magad rászedni. Rossz öntési technika esetén csak rontunk a felületen. Aljzatkiegyenlítők vásárlása és rendelése az OBI-nál. Az anyagnak már a nevében is benne van, hogy önterülő. Tulajdonsága, hogy híg állaga kitölti a talaj egyenetlenségeit.


Minél egyenletesebben kell szétönteni a bekevert anyagot. Kül- és beltéri stabil betonaljzatok, hőingadozásnak. Gyárilag előkevert, por alakú, cement és műgyantakötésű, flexibilis, önterülő aljzatkiegyenlítő szárazhabarcs. Bel- és kültéri stabil betonaljzatok, hőingadozásnak kitett felületek, pad. G yárilag előkevert, por alakú, cement és műgyantakötésű, flexibilis, önterülő hatású, szürke színű önterülő hatású aljzatkiegyenlítő beton.


Bár önterülő anyagról beszélünk, mégis szükség van arra, hogy az aljzatkiegyenlítő egyenletes terülését segítsük, például egy beton simítóval. A termékek között különbség van a keménység, kopásállóság szempontjából, hogy van-e benne üvegszál-erősítéses vagy sem, önterülő vagy nem (lásd glettanyagok), vízadagolás, szín és szemcsenagyság tekintetében. A házilag készített, nem megfelelő szilárdságú betonfelületeket idővel kikezdi az időjárás. A málló, porló betont nem feltétlenül szükséges teljesen visszabontani, a műgyantaadalékkal javított, önterülő aljzatkiegyenlítő is jó megoldás lehet. A Murexin FMA kültéri aljzatkiegyenlítő egy hidraulikus kötőanyagú, műanyag diszperzióval erősen javított, fagyálló kiegyenlítő habarcs, nagy terheléseknek kitett aljzatokhoz is.


A megadott Murexin FMA kültéri aljzatkiegyenlítő ár a kg-os zsákra vonatkozik.

KingStone X-Floor önterülő aljzatkiegyenlítő padlófűtéshez, kültéri és beltéri felületekhez. Különleges, kültéri önterülő aljzatkiegyenlítő. Ajánljuk ezeket nagyobb egyenetlenségek kiegyenlítésének használatára.


Gyors, egyszerű megoldást nyújtanak. PADLOPON EXPRESS UNIVERZAL KÜLTÉRI 2-20mm kg vélemények. Hasonlítsa össze az árakat! Speciális kötőanyagú, por alakú, önterülő aljzatkiegyenlítő sík és homogén alapfelületek kialakítására padlóburkolás előtt.


Közvetlenül használatos felületek előállításához, pl. Ezenkívül magasfokú terhelésnek kitett csempe-és természetes. Poralakú, cement- és műgyantadiszperzió tartalmú, szálerősített, hidraulikus kötésű önterülő aljzatkiegyenlítő.


Lewell NA 3Kültéri aljzatkiegyenlítő. FMAKültéri aljzatkiegyenlítő , gültig ab: 1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések