2018. május 23., szerda

Urna sírkő képek

Urna sírkő és síremlékek készítése rövid határidővel. Kiváló minőségű, gránit, márvány és mészkő sírkövek és síremlékek készítése. Kőbirodalom urna , szimpla- és dupla sírkövek.


Cégünk egy családi vállalkozás. Az ország egész területén vállalunk sírkőállítást Sírköveink megvásárolhatóak részletfizetésre is! Külön kategóriákra vannak szedve az exkluzív, a szimpla, a dupla és az urnás sírkövek.

Az urna sírkövek anyagvastagságát minden esetben úgy választjuk meg hogy ne kelljen beton vagy egyéb ragasztó anyagokkal megerősíteni, esetleg takaró. Felhívjuk kedves leendő megrendelőink figyelmét, hogy a honlapon szereplő sírkő árak tartalmazzák a sírkővet , és az emlék temetőben való. Sírkövek, síremlékek, kripták, urnák készítése és felújítása, év garanciával. A közel évtized alatt számos fejlesztés, és továbbképzés segíti a modern, naprakész technológiákkal történő gyártási folyamatokat, évről-évre dinamikusan fejlődünk, a régi hagyományos műkőből készült síremlékek mellett a napjainkban népszerű gránit, márvány, mészkő anyagok.


A képek és műszaki adatok csak az információ adás célját szolgálják, bármely más szempontból nem kötelező érvényűek. Előzetes bejelentés nélkül a különböző gyártási szériáknál és a kőelőfordulás változatossága miatt esetleg eltérés keletkezhet. Szimpla sírköveink 105x200-as alappal készülnek, de ettől el lehet térni igény szerint.


Több fajta kiegészítő közül is lehet választani, akár vázáról vagy mécsestartóról legyen szó.

Gránit katalógus képek. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Vásárlói tájékoztató!


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. A vállalkozásunk elsősorban gránit, műkő, mészkő, márvány kereskedelmével.


Budapest és környéke legnagyobb árubemutatója! Több mint 1db kiállított sírkő megtekinthető Mogyoródon! Az oldal átalakítás, frissítés alatt van, a hiányos információkért elnézést kérünk! Látogasson vissza később is, mert az adatok folyamatos frissítés, javítás és pontosítás alatt állnak.


Sírkő és sírkő kellék webáruház. Verde San Fransisco gránit urna sírkő , dupla íves emlékkel, bevágott kehely alakzattal, fedlapján nyitott könyvvel, süllyesztett vázákkal. Vállaljuk sírkövet. Balatonszabadi, Temető u. KÉPEK : Telephelyünkről azonnal elvihetőek!


URNASÍR AKCIÓNK FOLYTATÓDIK! Ft-tól választhat gránit urnasírt! Hozzá ha szeretne gránit vázát 20.

Telepítést vállalunk az ország egész területére! Ha úgy gondolja az urnasírt Ön is fel tudja állítani! Kérjen árajánlatot Mogyoród közelében található kőfaragás területen dolgozó válallkozásoktól. A Cylex megtalálja telefonszámmal, elérhetőségekkel, nyitvatartással, értékelésekkel és promóciókkal. Az itt megtekinthető márkanevek, logók, képek és szövegek a jogtulajdonosok és harmadik felek tulajdonát képezik.


Amennyiben bármilyen kérdése vagy javaslata lenne ezeket illetőleg, úgy kérjük bátran.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések