2018. május 15., kedd

Műanyag ablak soroló

A műanyag ablakok és ajtók pontos illesztésére szolgáló műanyag egység. Típusok: rejtett, merevítő, statikai, H, kör, szög és fokos soroló. Műanyag ablak soroló típusai. A sorolókat, két vagy több ablak elem, estlegesen egész erkélyfalak összeszereléséhez használjuk.


A soroló profilok a különböző ablak márkák esetében még azonos kialakítás esetében is eltérhet, ezért minden esetben érdemes a gyártó saját soroló elemét alkalmazni a nyílászárók össze szerelésénél.

Hatalmas raktárkészletből vásárolhat műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat, beltéri ajtókat és redőnyöket. Nálunk minden azonnal történik. A sorolóra akkor van szükség, amikor az ablak vagy ajtó nem egymagában, hanem egy vagy akár több másikkal együtt kerül beépítésre, egymás mellé. Ne szépítsük a dolgokat!


Sokan, de lehet az is, hogy mindenki az ablak árára kíváncsi először és csak második vonalban fogalmazódnak meg az ablakkal kapcsolatos egyéb elvárásaink! Ezek segítségével több szerkezetet lehet szakszerűen egymás mellé sorolni. Méretre vágjuk, helyszínen megvárható.


Az árak az áfa-t tartalmazzák!

A merevítő soroló alkalmazásánál az erkélyfal külső részén egy műanyag kúpforma látszódik. A fokos sorolót akkor alkalmaznak, amikor két ablak vagy ajtó egymás mellett fokos szöget zár be. Itt kerül szóba a rejtett soroló. Ha több, váltakozó méretű ablak vagy erkélyajtót szerelünk be egymás mellé, szükséges az említett soroló.


Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Teljeskörű, átfogó és részletes leírás a nyílászárókról és árnyékolástechnikai eszközökről és a további kiegészítőkről. A profil adja meg az ablakkeret kinézetét, formáját, vastagságát és légkamrái számát, mely a hő-és hangszigetelést nagymértékben befolyásolja.


A szakember tanácsai - műanyag ablak - ajtó és annak beépítése - jótállás. Kérem olvassák el, hogy a termékre, beépítésre milyen beépítési szabályok betartása kötelező, amennyiben a szerelést nem a Pallasz Enteriőr Kft. Rejtett soroló műanyag ablakhoz Két műanyag ablak összesorolásához használt sorló. Nagy előnye hogy sorolás után nem látsztik, nem áll ki a síkból így a két különböző méretű ablak redőnye felszerléskor egymás mellé illeszthető.


Ajánlott a dilatációs soroló profil alkalmazása:. Az ablakok egyik alap kivitelezhető fajtája a fix ablak , ami egy hőszigetelő üveg a. Ebben a hármas műanyag nyílászáró sorolásban a két szélső szerkezet. Ha ablakcsere mellett döntött, a nálunk vásárolt műanyag nyílászárókat elvárásai alapján, szakszerű módon beszereljük, illetve a korábbi ablakokat bontással eltávolítjuk.

Standard kivitelben fehér színű és derékszögben csatlakozó extrudált műanyag elemekből áll. A műanyag nyílászárók egyik alap kivitelezhető fajtája a fix ablak , ami egyszerűen megfogalmazva egy hőszigetelő üveg a tokprofilba építve. Amikor ennél a típusnál tesszük, le a voksunkat tartsuk szem előtt az épületrész szellőztetési alternatíváit illetve az ablakfelület tisztíthatóságát. Ezt pedig a műanyag ablak profil idomok kamraszáma és beépítési mélysége határozza meg.


A légkamrás műanyag ablak profilok (elavult rendszerek) 5-Wm2K értékűek, az légkamrás műanyag ablak profilok - Wm2K, a 6-légkamrás ablak 9-Wm2K hőátbocsátásúak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések