2018. május 2., szerda

Olcsó etetőhajó

Ez nem Kínai vagy szánalmas sufni. Ez a csoport csak használt etetőhajók adás-vételével foglalkozik. Maradjon is meg a csoport.


Aki etetőhajóval akart horgászni, az eddig vagy egy olcsó hajót vásárolt, ami gyakran a. Többféle olcsó , használt etetőhajó eladó.

Mennyi az etetőhajó ára használtan? A jabo etetőhajó kategóriájának eggyik legjobb ár értékarányú hajója. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Egy etetőhajó ára a horgászfelszerelései értéke mellett eltörpül. Biztos rájöt már hogy a biztosabb halfogáshoz elég egy jó bot, csali, etetőanyag és egy ETETŐHAJÓ de ne felejtsen el egy fényképezőgépet sem magával vinni ha Ön is szeretne egy szép albumba illő fotót. Készen áll a NAGY FOGÁSRA!

Mindegyik etetőhajó a legmagasabb minőségben készült, hínár és zsinór felszedés elleni védelemmel (zárt házban elhelyezett propeller). Sok horgász álma egy etetőhajó de ez sajnos még nagyon drága de egy kis praktikával házilag is meglehet csinálni A legcélszerűbb a katamarán test ezek képesek akár 2-2kg etetőanyagot behordani és természetesen 2szereléket. Használt olcsó etetőhajó apróhirdetések. A keresett feltételek alapján nincs találat. Van Önnél használt etetőhajó , amit eladna?


Hirdesse meg ingyen! Hasonló találatok: etetőhajó , etetőszék, Cookie-kat. Egy jó minőségű etetőhajó ára, egy átlag. Rövid leírás: Katamarán hajótest üvegszálból, rozsdamentes kötőelemek, db. Magyar termék, magyar gyártótól garanciával.


Saját tervezésű és gyártású etetőhajó igényes horgászok részére. Hihetetlen akciók, egyedi termékek, készletről a HetiOlcso. Profi távirányítós autó, hajó, repülő és helikopter modellek, kamerás drónok, etetőhajók. Távirányítós etetőhajtó halradarral felszerelve a szerelék és az etetőanyag behordásához.


Ha most leadod a rendelése akár már holnap nálad lehet a csomagod.

Ha etetőhajót keresel jó helyen jársz, csak gagyi hajónk nincs. Etetohajokolcsonzes. BOTZSÁK-TÁSKA-BOTTOK. Daiwa botzsák, cormoran botzsákok, energo botzsák, sportex botzsák, nevis botzsák, dam botzsák.


Stég horgászmagazin avagy bojlizas. Ha egy jó bojlis közösséghez szeretnél tartozni, itt a helyed! A magazinban megtalálhatsz mindent ami téged érdekel, feltöltheted fogásai cikkjeid megjelenthetnek. Ha a termék mellett ezt a feliratot láto a terméket nekünk is meg kell rendelnünk a(z általában külföldi) beszállítónktól, így arra lehet, hogy több hetet is várnod kell.


Gondozásmentes, profi etetőhajó kétoldali billentési lehetőséggel, nagyobb kapacitású akkumulátorral és akár 5m-es hatótávolsággal. Főbb tulajdonságok:-. A Flytec V0egy távirányítós hal etetőhajó és a jobbak közül való, hiszen 1. Twin Carp: ár-érték arányban az egyik legkedvezőbb etetőhajó. Technics, Carp academy stb. Ingyenes apróhirdetési adok-veszek oldal.


Adja fel hirdetését ingyen: ingatlan, autó, állás, bútor, gépek, szerszámok gyors, ingyenes apróhirdetés. Energofish horgászfelszerelés! Akciós botok, orsók, úszók, horgok, hálók, feeder, pergető, békés halas és rablóhalas horgászathoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések