2018. május 21., hétfő

Polifarbe platinum konyha és fürdőszobafesték

Ha konyha , vagy fürdőszobafelújítás előtt állsz, érdemes ezt a festéket alkalmazni a penészesedés megelőzésére, avagy eltüntetésére. Kilenc alapszínben került forgalomba, ám ezek a színek egymással is keverhetők. A párás, nedves helyiségek, mint például a fürdőszoba, illetve a gőzzel, zsíros és olajos szennyeződéssel járó sütés-főzés miatt, a konyha esetén jól jön a s. BIZTONSÁGI ADATLAP POLI-FARBE Vegyipari Kft.


A párás és nedves helyiségekben, a konyhában és a fürdőszobában jól jön a speciális védelmet nyújtó festék.

A festékkel bevont felület szép és tartós, nem. Platinum konyha fürdőszoba videó. A trendkövető pasztellek, a Kék őszirózsa, a Zöld hortenzia és a Dió. Több helyiség is fokozott igénybevételnek lehet kitéve egy lakásban.


A konyha és a fürdőszoba a leggyakoribb példa, de ide sorolhatjuk a folyosót vagy a gyerekszobát is. A különleges adalékoknak köszönhetően védelmet nyúj. Aki esetleg lemaradt volna, a konyha korábbi átalakulásait ITT nézheti meg.

Szóval kihúztam a hűtőt és első körben a falat tettem egy kicsit rendbe festéssel. Az alkotó pihen…ne, ha nem kellene a karácsonyra készülődni, hogy legalább akkor pihenhessen. Magyarország egyik meghatározó vállalata a festékgyártás területén. Ilyenkor a nagybosszankodás után máris azon törjük a fejünket, hogy minél hamarabb eltüntessük a nem kívánt foltokat és kezdődhetett elölről a festéssel járó procedúra.


SUPRALUX KONYHA - ÉS FÜRDŐSZOBAFESTÉK 2L FEHÉR. Egy kis játékkal kiemelhetjük a bútor és a csempe színét, megőrizve a konyha letisztult stílusát. POLI – FARBE PLATINUM PLATINUM BELTÉRI FALFESTÉK 5L SÁS S40.


Neo penészgátló konyha – és fürdőszobafesték 28. Neo diszperziós homlokzatfesték. Neo selyemfényű vastaglazúr.


Felhasználóbarát terméktulajdonságai mellett erőssége a folyamatosan bőv Olcsóbbat. Vizes diszperziós beltéri falfesték, különösen párás helyiségek (fürdőszoba, konyha ) falfelületeire, beltéri igénybevételnek kitett falak, mennyezetek Channel Island ShoresÁrak, képek, vélemények, cím. Az új színek: búzafű, kék szellőrózsa, vasvirág, barna orchidea, lisztes üröm, liliom, brazil menta, hamvaska.


Matt Latex konyha és fürdőszobafesték. Poli-farbe - racztuzep. Matt latex 4inkonyha - és fürdőszobafesték fokozott igénybevételnek kitett beltéri helyiségek védelmére, díszítésére.

Akciós Sadolin és Dulux termékek! Akzo Nobel Zrt-vel karöltve akciót hirdet. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt.


Gyors kiszállítás - Nézze meg most! POLI-FARBE PLATINUM - beltéri festék - fehér 5L Mattés tartós, valamint könnyen tisztítható bevonatot képez. Mogyoró Gödöllői út 2. A PLATINUM konyhaés fürdőszoba festék fehér és különböző színekben kerül forgalomba, melyek egymással minden arányban keverhetők. Latex falfesték A latex falfesték gyártásánál a diszperziós festékek kötőanyagát módosítják, mely által a falfesték így ellenáll a mosásnak és dörzsölésnek is.


Ezeket a falfestékeket ajánlják közterekhez, vizes helyiségekhez. Színek a lakásban: milyenre fessük a falakat?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések