2018. május 15., kedd

Festett mdf beltéri ajtó

Mesterember segítségére sem lesz szüksége ehhez, hiszen a festett MDF ajtó tökéletes festéssel rendelkezik. Az ajtó felülete hozzáértő csiszolást kap a festés előtt, ami garantálja, hogy a festék tartósan bírja az igénybevételt. Az MDF tulajdonságai hasonlóak a fához. Ezért az MDF -et is könnyű megmunkálni, jól.


Beltéri ajtó telepítés esetén kollégáink a helyszínre érkeznek az előre egyeztetett időpontban, és megkezdik a telepítést, aminek körülbelül fél-egy óra ajtónként a telepítési időigénye. Telepítés végeztével rendezett helyszínt hagyunk magunk mögött.

A beltéri ajtókat szakszerűen beállítva, a szemetet. Ennek lényege, hogy a felületeket először szigetelő alapozóval látják el, ami a későbbi lakkanyag-beszívódást csökkenti, és aktív alapot képez a natúr, mart felület és festékréteg között. Választható mintázatok. A fehér vagy színesre festett ajtók kedvelőinek. A kiváló felületi minőségű MDF ajtók egyedi méretben rendelhetők a RAL skála bármely színében.


Az mdf ajtó száradása és csiszolása után, az mdf ajtó alapozása következik, egy fehér színű magas töltőanyaggal rendelkező poliuretán festékkel. A száradás után újból csiszoljuk az mdf ajtó éleit és a felületét, majd a portalanítás után visszük fel a fedőlakk réteget az festett ajtó felületére. MDF festett beltéri ajtó - Az egyedi minőség!

Több száz színből választhat üzleteinkben, RAL-skála lapján. Színek tekintetében sincs határ! MDF dekorfóliás beltéri ajtók verhetetlenül olcsó áron. Minőségi, masszív beltéri ajtók a legjobb ár-érték arányban. Széles szín és méretválaszték.


Klasszikus és modern stílusú beltéri ajtók egyaránt. Bármilyen színben el tudjuk készíteni több, mint 1féle marás mintával. Akciós beltéri ajtó ! Tekintse meg Mart mintázatú, festett MDF ajtók széles választékát weboldalunkon, vagy üzleteink egyikében. A sütik kis méretű szöveges fájlok, amiket a weboldalak arra használnak, hogy javítsák a böngészési élményét. A Deva beltéri ajtó lapán mm-es MDF -hordozóra kerül a választott felületkategória (CPL, furnér, festett selyem, magas fényű vagy artfelület).


Az ajtó szerkezete rendelhető papírrács, valamint könnyített tömör faforgács lap kivitelben. SÍKÜVEGES beltéri ajtó modellek – CPL, festett , furnér felülettel is! A síkfelületű, tömör ajtólapon utólag kivágásokat. Ez a kezelés mindig az ajtó elkészülte után történik.


A festés több rétegben történik, legtöbbször ez két alapozást és két fedőfestést jelent. Ennek köszönhetően a festett beltéri ajtók nem csak esztétikusak de időállóak is lesznek.

Az mdf beltéri ajtók festett és fa laminált felülettel is rendelhetőek. MDF beltéri ajtók széles választéka a Tisza Ajtó Kft-től. Több lépcsőben igen gondos felület- és élcsiszolás történik úgy a lap, mint a tok alkatrészein.


Ennek során az összes, esetleges hiba speciális tapaszolással javításra kerül. Ezt követően a fedő- és lakkréteg kerül felhordásra. A festett beltéri ajtók MDF ( Medium-Density Fiberboard ) vagyis közepes sűrűségű farostlemez alapanyaga a fához hasonló tulajdonságainak köszönhetően könnyű megmunkálást, marhaóságot és jó festéktapadást biztosít.


A megőrölt faanyagot műgyantával elegyítik majd táblásítják. A RAL színben festett ajtóhoz többféle, mm vastag, erősített üveg rendelhető. Az üvegválaszték esetén beszélhetünk alap- és feláras üvegekről, melyek megtekinthetők szaküzleteinkben.


A megadott ár fehérre festett MDF ajtókra érvényes. Antracit színű festett minimal stílusú beltéri ajtó , melynek belső váza kiváló minőségű MDF -ből készül. Korlátlan színválaszték RAL színskáláról, több mint 2szín! A Tisza festett beltéri ajtók a belső nyílászárók piacán az örök klasszikusok. Minőségben és időtállóságban a legmagasabb színvonalat képviselik.


A festett ajtók színe nem sárgul, nem változik, soha többet újra festeni nem kell őket. Festett MDF ajtók kemény fedő lakkozással. A DOORina Ajtó Stúdió által forgalmazott festett beltéri ajtók a prémium kategóriába tartoznak. Rendelhetőek egyedi és szabványméret szerint is.


KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT SZEMÉLYESEN BEMUTATÓTERMÜNKBEN! A teljes Prémium beltéri ajtó katalógusunkat ide kattintva töltheti le! Laminált edzett üveges ajtó.


A mm-es edzett üveg frízzel való kombinálása lehetővé teszi az üvegfelületnek egészen a lap széléig történő kifuttatását alul-felül. Az üveg lehet egy nagy felületű, de készülhet több, keskenyebb üveg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések