2018. május 3., csütörtök

Belső szekrény függesztő (állítható)

Korpuszon belüli felszereléshez Fém függesztő műanyag takarólapkkal Több. Felső szekrény belső függesztő. Alkalmazható oldalsó és felső szerelésre is. Belső szekrényfüggesztő körmös ( állítható ). Hettich szekrény -felfüggesztő sín 1kg horganyzott acél, darab.


C= az ajtólap betakarása a szekrény belsejébe félig.

Belső függesztő vasalathoz alkalmazható, falra erősítendő fém akasztó lemez, két oldalon kiálló sarokkal, hogy a szekrény ne csúszhasson le a sínről. Használd ki a konyhaszekrény tetejét! Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. A ruhalift kapható valamint kg-os teherbírású verzióban is.


Szereléskor a szekrény hátsó élének és a csempe síkjának egy vonalba kell esnie! Nézd meg az IKEA kínálatát online és keresd konyhai rendszerezőket, evőeszköztartókat, polcokat, hulladékszelektálókat, amelyekkel maximálisan kihasználhatod a helyet, és a kaotikus állapotokat a fiókokban is felválthatja a rend. Böngéssz kínálatunkban, és mindig megtalálo ami hasznodra lesz. Ez a vasalat rejtetten is felcsavarozható, mert a szélén felhajlított peremű, így a felfogó csavar a tartólap szintje elé kerül.


Ezzel az egyszerű függesztő lemezzel bármilyen magasságba emelt polc vagy kis szekrény a falra erősíthető.

Kulcslyukfurattal a könnyű kiakasztás és az oldalirányú eltolás ellen. Szekrény függesztő vasalat, a szekrény belső oldalára kell felcsavarozni. A függesztő olyan három irányban állítható bútor kiegészítő alkatrész, mely a belsőépítészeti és bútoripari elemek alap- és kiegészítő elemei közé tartozik. Lebegőbútor vasalat.


Származási hely: Olaszország, alapanyag: acél. Segítségével modern, lábazat nélküli bútorokat alakíthatunk ki, mind fürdőben, nappaliban és konyhában. Biztonságos, nagy teherbírású, állítható.


Szereléséről, fontos tudnivalókról a gyártó honlapján bővebben is tájékozódhat. Falra szerelendő akasztó lemez, a többi alkatrész külön. Bútorfelszerelések vásárlása és rendelése az OBI-nál. Lábazatrögzítő klip, fekete műanyag-fém Műanyag állítható lábakra pattintható lábazatrögzítő klip.


Jelenleg nem található termék a kosárban. Extra erős tisztítő kendők Tartalo80db kb. Veszélyes anyagok tárolására szolgáló kétajtós szekrény , amiben el lehet zárni a vegyszereket. Erős hegesztett szekrénytesttel rendelkezik, az ajtólap belső oldalán kalapprofil merevítéssel, ponton záródó tanksapka zárral.


Az ajtókon alul és felül perforált szellőztetés van, a. A szekrény belsejében egy külön hengerzárral zárható belső trezor van. A külső és belső tolóajtót a rászerelt görgők vezetik.

Ez a szerkezeti egység is vízszintes irányban állítható. E megoldások előnye, hogy az ajtólapok teljesen eltakarják a nyílást, ám az osztott ajtók miatt könnyebb a mozgatásuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések