2018. május 22., kedd

Geze ajtóbehúzó beállítása

From the smallest overhead door closer to the multi-faceted variations for use with fire and smoke protection doors: The door closer range with link arm offers a wide range of combination options. A csúszósínnel rendelkező, egyszárnyú ajtókhoz készült ajtócsukó minden ajtónál a modern technikát képviseli. A GEZE ajtócsukó technika sokfélesége pl. Freeswing“ szabadon futó funkcióval minden igényhez biztosítja a megfelelő műszaki megoldást. Door closer for single leaf doors with guide rails represent modern closing technology at every door.


Csökkenő irány beállítása.

Geze Felső lengőajtópánt B. További információért kérjük. Bútor- és épület-vasalatok. A DC3típusú ajtócsukó sokoldalú RackPinion technológiás ajtóbehúzó. A sokoldalúan felhasználható ajtócsukó. Felső szerelésű karos ajtócsukó, egyszárnyú ajtókhoz A legkisebb felső szerelésű olajfékes ajtócsukótól a tűz- és füstgátló ajtókhoz való változatos ajtócsukókig: A karos, felső szerelésű, olajfékes ajtócsukó sorozat változatos kombinációs lehetőségeket biztosít.


Számos típust készletről szolgálunk ki, közülük, melyek közt megtalálható külnböző színű és különböző ajtó mérethez igazított ajtóbehúzó. Ezeket a termékeket sokan mint olajfék keresik, s feladatuk az ajtó folyamatos zárva tartásán túl annak.

Ajtóbehúzó beállítása. Minden ajtócsukó szerelés előtt a felmérés és az arra legmegfelelőbb termék kiválasztása legfontosabb tényező. Opcionális ajtó tömeg ismeret, felszerelés helye, kültéri, beltéri változat ismerete mind mind. Webáruházunkban az Abus, Brano, S. Gyártótól függően, az ajtócsukó testhez tartozó kar azzal együtt, annak tartozékaként is. ASSA ABLOY DC1ajtóbehúzó telepítési útmutatója MASCO Biztonságtechnika.


Unsubscribe from MASCO Biztonságtechnika? Subscribe Subscribed. A Viro ajtóbehúzók állítható erősségűek, ezáltal különböző méretű és súlyú fa vagy fém ajtókhoz egyaránt használhatók. Jobb vagy bal oldali elhelyezéssel is telepíthetők. A leírás jobb kezes (DIN balos) ajtón ábrázolja az ajtóbehúzó felszerelését.


A megfelelő típusú ajtóbehúzó kiválasztásához azonban mindenkor kérjük ki a forgalmazó szakembereinek a tanácsát, mert a számtalan változat között egyedül nehéz eligazodni. A behúzás beállítása a Karral történik. Az erőnagyság beállítása a mindenkori ajtó szélességhez igazodva történik a kar zsanérjának elfordításával, vagy az ajtófék egyszerű pánthoz viszonyított eltolásával. A csukási és zárási sebesség szeleppel (csavarral) állítható.


DIN jobbos és balos ajtókhoz ugyanaz a kivitel.

Az ajtófék nem tartalmaz. Ha fordítva csavarozzuk a helyére (6), akkor -kal növelhetjük az ajtóbehúzó zárási erejét, de ezt csak a beszabályozást követően és szükség esetén érdemes megtenni. Ehhez azonban a csavarszárat jobban ki kell hajtanunk a karból.


Ezt követően próbáljuk kinyitni az ajtót, és a kitámasztó reteszt a maximálisan. TSA 1automata nyílóajtó-mozgató rendszer Megbízhatóan nyit és csuk A név a magas fejlettségű technikát jelenti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések