2018. május 17., csütörtök

Tetőtéri ablak külső hővédő roló

A külső hővédő rolóval egyidejűleg belső fényzáró roló is felszerelhető. Miközben véd a tűző napsugárzástól a tetőtéri szobában hangulatos szórt fényt biztosít és a szabad kilátást sem akadályozza. A legmelegebb napokon is segít a roló abban, hogy a helyiség levegője kellemes hőmérsékletű maradjon.


Tetőtéri ablak külső hővédő roló felszerelése egy Hungvelux tetőablakra. Az általunk forgalmazott Termolux külső hővédő rolók tökélesen illeszkednek minden Velux, Fakro, Optilight márkájú tetőablakra, azonban nem azonosak ezen márkák gyári külső hővédő rolóival. Külső és belső fényzáró rolók tetőablakokra Köszöntjük tetőablak árnyékoló weboldalunkon!

Az árnyékoló rolók az oldalunkon megtalálható videók és leírások segítségével egyszerűn felszerelhető a tetőtéri ablakára, tökéletesen illeszkednek az ablakszárnyra. A tetőablak fényzáró roló anyaga 1. Kedvező árú magyar gyártású tetőablak fényzáró rolók és külső hővédő rolók tetőtéri ablakokra. Tetőablak beépítés és csere 15.


Ha a tetőtéri ablak olyan. Fa tetőtéri ablak Műanyag tetőablak Burkolókeret Hőszigetelő keret Fényzáró roló Külső hővédő roló Szúnyogháló Távnyitó Szolgáltatások Vállaljuk a tetőablakok szakszerű beépítését illetve a termékek házhozszállítását. Kézi(MHL), elektromos(MML) és napelemes(MSL) változatban is kapható. A VLEUX külső hővédő roló akár -kal csökkentik a besugárzó hőt, és fokkal is hűvösebb lehet a szobában.


Az áttetsző hálóval Ön akadálytalanul élvezheti a kilátást, így.

Amint felszerelték, onnantól kezdve a távirányítóval működtethető. A hővédő roló az ablak bármely pontján megállítható kinyitás közben, ezzel lehet szabályozni a beérkező meleget és napfényt. Két verziót hoztunk létre, napenergiával és elektromos árammal működőt. The külső hővédő roló két változatban.


Külső hővédő roló vagy redőny használata nélkül a napsugárzás felmelegítő hatása nyáron is zavartalanul érvényesülne a tetőtérben. A nyári kánikulában azonban ez már. A felszerelt külső hővédő roló nem látható, eltűnik az ablak szemöldökpárkánya alatt, ahol használaton kívül rejtve és védve van. Anyaga rothadás- és szennyeződésálló, PVC-borítású.


Nem engedi, hogy a meleg bejusson a szobákba. Billenő módban a középső tengely körül 1fokig átfordítható, így a külső üvegfelület könnyedén tisztítható és a külső hővédő roló egyszerűen kezelhető. Az ablakszárny nagy mérete és a fokban történő nyithatósága lehetővé teszi a könnyű kijutást a tetőre. A hálószerű fekete anyag tökéletes kilátást biztosít és kellemes szórt fényt teremt a helyiségben akkor is, ha a roló lehúzott helyzetben van.


A vállalat év garanciát biztosít minden tetőtéri ablak vásárlásakor. VELUX külső hővédő rolók. A FAKRO tetőtéri ablakokhoz alkalmazott VMZ külső hővédő roló kint, és nem a helyiségen belül veri vissza a hősugárzást, ennek köszönhetően a nyári napokon nagyon jól véd a megterhelő melegtől. Kapható manuális, elektromos és napelemes változatban is.


Térjen be hozzánk és válasszon tetőtéri ablakaink széles választékából! Minőségi RoofLite termékek!

A roló védi a tetőteret a napsugárzás melegítő hatásától (a napsugarak -át megfékezi). A Solis tetőtéri ablak kivűl mm síküvegezéssel, belül mm síküvegezéssel kerül forgalomba, melyben mm argongázzal töltött légrés található.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések