2018. május 11., péntek

Dakea tetőablak

Magas minőségű termékek szakembereknek és értékesítőknek. Tetőtéri ablakok, tetőkibúvók, redőnyök, kiegészítők. A Dakea Better Energy egy új, energiatakarékos,.


Hozzájárulok ahhoz, hogy az Altaterra Kft. A megfelelő ablakméret kiválasztása függ a tető. KEDVES TETŐABLAK BEÉPÍTŐK, Gratulálunk!

Bölcs döntés volt a. A tetőablak és a redőny könnyedén működtethető egyszerre is. Az alsó szakasz az ablakkerethez van rögzítve, így egyszerre szellőztethet és csökkentheti a napsugárzás melegítő hatását, ami a Dakea redőnyök egyedülálló tulajdonsága. A fólia nyújtható, kiváló szakítószilárdságú szövésmentes polisztirén anyagból, páraáteresztő poliuretán-bevonattal készül. Mivel az alátétfóliát nem kell szabni és több darabból összeállítani, ezért jelentősen gyorsabbá válik a. A kiváló energetikai teljesítmény és az innovatív zajcsökkentő rendszer az otthonokat jelentősen kényelmesebbé és csendesebbé teszi. Ez az egyedülálló rendszer mind a külső zajok, mind pedig az eső okozta zajok -át felfogja.


Kiváló energiahatékonyság is jellemzi az. Egyszerű és hatékony módja, hogy fényt, szellőzést, szigetelést és ezáltal lakható teret alakítson ki a tető alatt a lehető legkedvezőbb áron.

Középső tengely körül elforduló, vékony fakeretbe illesztett szerkezet, amely. A szellőzőnyílással és két további pozícióba állítható kilinccsel ellátott ablakkal biztosítható a helyiség kellemes szellőzése. Olyan helyiségekben alkalmas, ahol kiemelt hőérzeti komfortra van szükség, mint például nappali és hálószoba.


Az új tetőtéri ablakok előnyei: A hőveszteség akár -al is csökkenthető. A VKR Csoport részeként hozzáférhet a éves tetőablak -gyártásból (VELUX) és a legnagyobb európai gyártási és tesztelő létesítményekből származó know-how-hoz. A termékek a VELUX magyarországi gyárában készülnek. Dakea tetőablak A gyártó mottója, hogy a reklám helyett fizessen a minőségért. Ha Ön Dakea terméket vásárol, akkor a termék minőségét fogja megfizetni, ami a piacon a jelenleg elérhető leghosszabb garanciaidőben mutatkozik meg.


A passzív szellőzőnyílással és két további pozícióba állítható kilinccsel felszerelt ablakkal rugalmasan és kényelmesen szabályozható a helyiség szellőzése. Ezt a terméket fejlett technológia felhasználásával terveztük, és a. A Quick Install gyorsabbá teszi a beépítési folyamatot, és javítja a szerkezet tömítettségét. Fő szakterületem a tetőtéri ablakok beépítése és cseréje.


Tóth Gergely vagyok, a KissTóth Plusz Kft vezetője. Dakea Good tetőablak A kis költségvetésű projektek számára tervezett kedvező áron elérhető, mégis kiváló minőségű tetőablak. Kapcsolatban állunk a Velux, Fakro, Roto, Schindler és Dakea tetőtéri ablak gyártókkal.


Kapható olyan üvegezéssel ellátott tetőtéri ablakok, is aminek a hangszigetelése fokozottan jó. Erre ott érdemes figyelni, ahol magas az utcazaj. Valamint olyan tetőablak is létezik, amiknek a paraméterei a betörés elleni védelemre vannak kiélezve.

Ahol esetleg ezzel is számolni kell, érdemes erre odafigyelni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések