2018. január 17., szerda

Vödör ár

A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek.


Műanyag vödör amit keres? Nálunk megtalálja az Önnek megfelelőt.

Jellemzők: akasztókengyellel újrahasznosítható 5mm vastag horganyzott füllel literbeosztással erősített fenékkel jó minőségű, újrafeldolgozott polietilén keverékből készült az építőipar számára. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Felmosó vödör csavaróval, MOP szett.


Hagyományos kerek csőrös vödörrel, fém füllel. A szín készletfüggő. L-es) 44-es (15L-es) Lapszintező rendszer. Rendszámtartó keret.

A vödrök, kannák és hordók nagy segítségére lesznek különböző anyagok tárolásában. PrimaNet látogatói vödrök, kannák és hordók között. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. A magánügyfelek webshopjában az összes ár áfával együtt értendő, és érvényes a törvény szerinti napos elállási jog.


Vödör - Szeretne műanyag háztartási eszközöket vásárolni online? Látogasson el webáruházunkba és tekintse meg termékkínálatunkat! A modern garanciazár rögtön megmutatja, hogy a vödör már ki volt-e nyitva és egyszerre megkönnyíti a vödör nyitását úgy, hogy nyitókarként szolgál. WEBÁRUHÁZUNKRA érvényesek. ZLETEINKBEN az eladási ár és a termékkör ettől eltérhet.


Az AUER Packaging Négyszögletes Fedeles Vödrei – Literes töltőmennyiséggel egyszerre modernek és praktikusak. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár ) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.


A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. Akciós Nemesvakolat, díszvakolat ár ! A háztartásunkban előforduló feladatokhoz számtalan eszközt és gépet tartunk otthonunkban. Sajnos azonban a legtöbb dolog csak egy valamire jó és ritkán van egy tárgynak, főleg egy műanyagnak több funkciója.


A műanyag vödör viszont igen sok mindenre hasznos lehet.

Könnyen el lehet rejteni. Raktáron (db) db. Kosárba- kedvezmény. Herbafulvo essencia 7ml, papaya kivonattal.


A literes, narancssárga színű, OBI műanyag vödör acél fogantyúval rendelkezik. Vásárlás: Babafürdőkád árak, eladó Babafürdőkádak. A vödör sokoldalúan alkalmazható, és illeszkedő fedele révén bizonyos tárgyak tárolására is alkalmas. Olcsó Szemetes termékek, Szemetes márkák.


Baumit színes vödrös vakolatok akciója. A közkedvelt műgyantás, szilikát és szilikon alapanyagú vakolatok mellett most az nano technológiával készülő NANOPOR vakolat is akciós áron kapható!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések