2018. január 10., szerda

Sírkövek képekben

Külön kategóriákra vannak szedve az exkluzív, a szimpla, a dupla és az urnás sírkövek. Az itt található sirkő galéria nem fedi le a teljes kínálatot, számtalan variáció közül választhatnak megrendelőink. Sírkövek képekben Felhívjuk kedves leendő megrendelőink figyelmét, hogy a honlapon szereplő sírok ára tartalmazza a sírkővet , és az emlék temetőben való felállitást, de nem.


Gránit, márvány síremlék készítés, urnasírok, fedlapok készítése, síremlék tisztítása, betűvésés, homokfúvás, betűfestés. Akciók - Kérjük tekintse meg legújabb akcióinkat - sírkő készítést az ország egész területén vállalunk - sírköveinket mindig az Ön igényeit figyelembe véve gyártjuk.

A színek és a formák variálhatóak! Sírköveinket kamatmentes részletre is megvásárolhatja! Kő kandallók, konyhai és fürdőszobai pultok, ablakpárkányok, lépcsők építését gránit és mészkő alapanyagokból készítjük. Ezen alapanyagokat telephelyünkön forgalmazzuk is más kivitelezők felé. Sírkő, Kőfaragó, Síremlék, Somogy megye Kaposvár.


Az alábbi hivatkozásokra kattintva megtekintheti fotóinkat. Minden hivatkozás külön albumot jelent, melyekben a kisképekre kattintva nagyfelbontású képek külön ablakban nyílnak meg. Sírkő Síremlékek készítése és belsőépítészet !

Vásárlói tájékoztató! Vállaljuk új sírkövek elkészítését teljes temetői kivitelezéssel az ország egész területén. Egyedi elképzelések esetén 3D-s látványtervet készítünk a síremlékről. Vállalunk helyszíni betűfestést, temetéskor bontást és visszaállítást, nyitott síremlék lefedést, portré és motívum gravírozást, porcelánkép készítést. A török kiűzése után a kevés számú katolikus még a romos templomkertbe temetkezhetett.


Sírkő,sírkő készítés és felújítás Győr és környékén. Vállaljuk sírkövek felállítását gránitból és műkőből egyaránt az Ön igényeknek megfelelően. Régi omladozó síremlékek felújítását,elhasználódott elemek cseréjét akár helyben is. Kiegészítő szolgáltatásaink között megtalálható betű vésés,betű festés valamint.


A sírkő keretet képez, a középen nyitott területre növények beültetése lehetséges. Az urna sírkövek anyagvastagságát minden esetben úgy választjuk meg hogy ne kelljen beton vagy egyéb ragasztó anyagokkal megerősíteni, esetleg takaró. Sírkő készítés és gyártás Mátészalka és környékén.


A nagyecsedi vállalkozást id. Bármi kérdése lenne, mi azonnal válaszolunk Önnek, amennyiben zölden világít a hívás ikon! A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit.


Kiemelten kezeltük Edinburgh és Glasgow városát. Történelem, városok, várak, emberek.

Skócia bemutatása képekben. Kiváló minőségű, gránit, márvány és mészkő sírkövek és síremlékek készítése. Urna sírkő és síremlékek készítése rövid határidővel.


Ezek az urnasírok főleg gránitból készülnek, telephelyünkön több mint féle színből készíthetőek el, akár különleges és egyedi formában és kivitelben, ahogy. Szeretettel üdvözlöm honlapunkon, ahol saját gyártású gránit sírköveinkből, és egyéb termékeinkből is kaphat egy kis ízelítőt. Alapanyagokat Olaszországból importáljuk, ahol a helyi kőzetek mellett afrikai, brazíliai, indiai, svéd gránitot, márványt mészkövet forgalmaznak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések