2018. január 15., hétfő

Nitro higító használata

Felhasználási útmutató: A lakkot vagy a festéket, a használatot megelőzően a felhordási konzisztencia beállításához szükséges mennyiségben kell a nitro hígítóval összekeverni. Szórással történő felhordáshoz általában több, ecseteléssel, hengerléssel történő felhordáshoz pedig kevesebb hígító szükséges. Használata elsősorban az eszközök és a munkatér tisztítására javasolt. A nitro higítót észter gyantákhoz használt eszközök tisztításához ajánljuk.


Nitrohígító használatát írja elo.

A szintetikus hígító, aromás hígító, nitro hígító , az alkohol, azonos hatásúak, a saját területükön. Az expozíció ellenőrzése 8. A mentés során elszennyeződött védőruhát, védőeszközt le kell cserélni! Permet jelenlétének veszélye esetén biztosítani kell a légzésvédelmet is. Illetéktelen személyeket távol kell tartani.


Megfelelő szellőzést kell biztosítani. Biztonsági kezelési tanács 7. BIZTONSÁGI ADATLAP Univerzális nitro hígító 4.

A sérültet ne engedjük leh őlni, be kell takarni. Hatékonyan távolítja el a lecsepegett festékeket a padlóról, továbbá a festőeszközök elmosására is alkalmazható. Fontos az előírt mennyiségek betartása. Az észter tartalma az általános nitro hígítókhoz képest lényegesen magasabb, ezért a festékek kiegyenlítettebben, repedésektől mentesen száradnak Felhasználás: A Cell speciál hígítót a kívánt konzisztencia beállításhoz szükséges mennyiségben kell a megfelelő festékfajtához hozzákeverni. NITRO HÍGÍTÓ POLY-GLASS NO.


CLP szerinti osztályozás bevezetése miatt került sor. Reprodukcióstoxicitás,2. Aspirációstoxicitás,1. A nyomtatás kelte 10. Standard munkaruha, vegyszerálló mv.


A hígító a festeni vagy lakkozni kívánt felületek, és a munkaeszközök tisztítására is használható. A termék használata a fogyasztói és professzionális felhasználásra. Pár perc elteltével bármilyen típusú termékkel felülfesthető.


Az oltáskor keletkezett szennyvizet az el írásoknak megfelel en kell megsemmisíteni. Intézkedések baleset esetén 6. Az akril festék használata sok kezdő számára okoz kisebb-nagyobb gondot. Nem egyszerű belevágni az újba, ezért most ehhez szeretnék egy kis segítséget nyújtani.

Ebben a cikkben megnézzük, milyen eszközök szükségesek hozzá és néhány gyakorlati tippet is kapsz majd. Akril festék használata és kellékei – alap festék. Vásárlás: Hígító árak, eladó Hígítók. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Hígító termékek, Hígító márkák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések