2018. január 10., szerda

Oldalvilágító fényszál

Száloptika, fényszál , rejtett világítás. A fényvezető szál azonban csak az egyik komponens: ezt kiegészíti a. Fényvezető szál , száloptika. Azt lehet megállapítani, hogy ha az oldalvilágító kábel egyik vége. FIX FEHÉR OLDALVILÁGÍTÓ MŰANYAG, 40X210CM és még 5termék közül választhat a kategóriában. Végpontvilágító fényszál.


Oldalvilágító fényszál - Bizonyos távolságonként világító fényszál azaz csillagpor kábel. Többszálú burkolt fényszál multi string optikai szál (uszodatechnika és saunatechnika) A következőkben leírom ezen szálak tulajdonságait természetesen egyes gyártók ezektől eltérhetnek. Szeretnék beszerezni végpont vagy oldalvilágító fényszálakat. Nagyobb mennyiségre van szükségem. Foglalkozik még forgalmazással, vagy tudna segíteni abban, hogy hol tudok ilyesmit vásárolni?


Segítségét előre is köszönöm! Aktuális Fényszál ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.


Berlin black out fényzáró szalagfüggöny textil. Lamella szélessége 1mm és mm. A fenti árak 1m -re vonatkoznak. Csak szalagfüggöny lamella. Amennyiben csak ezt az oldalt látja, pl.


SCILIF LED oldalvilágító szállal felfegyverzett iskolatáska, melyet az elülső zseb szegélyébe építettünk be. A vezérlőegység az elülső zsebben lévő lakattal zárható biztonsági zsebben csatlakoztatható. Optikai szál, fényszál végpontvilágító kábel rendelhető mm-es és mm-es ,mm-es.


Nincs rendelkezésre álló információ ehhez az oldalhoz. Tüzifa , hengeres (m, vagy hosszabb) Szaporító-anyag. Cég rövid neve: NEFAG Zrt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések