2018. január 17., szerda

Műanyag ablak 3 rétegű üveggel ár

A RÉTEGŰ ÜVEGGEL gyártott BRÜGMAN műanyag ablakok előnyei: A BRÜGMAN műanyag ablakok kiváló hőszigetelési értékeket érnek el, melyet most még tovább fokozhatunk amennyiben új műanyag ablakát RÉTEGŰ ÜVEGGEL rendeli meg , így a fűtésre fordított költségeket tovább csökkentheti. Brügmann rétegű üveggel bukó műanyag ablak fehér kamrás. Még nincs értékelés.


Hatalmas raktárkészletből vásárolhat műanyag ablakokat, műanyag bejárati ajtókat, beltéri ajtókat és redőnyöket. Nálunk minden azonnal történik. WKbiztonsági vasalattal és speciális alumínium merevítéssel akár. A hét kamrás műanyag ablak háromrétegű üveggel K=0. Ebben az esetben az üveg felépítése áll egy mm-es üvegből Low-e bevonattal, ami egy hő visszaverő fém bevonat, mely nagy mértékben növeli a hőszigetelő képességet.


Ezt követi egy mm-es légrés argongáz töltéssel, ennek hatására kismértékben nő a hő és. Alap esetben kilincsműködtetésű, Euro Elzett Top Multisoft pontos ajtózárral, db 3D erősített ajtópánttal, 35mm magas hőhídmentes alumínium küszöbbel. A fa ablakok felsőbb kategóriáját amik a műanyag ablakok legmagasabb osztályát képviselő nyílászárókkal is vetekednek műszaki tartalomban minden esetben rétegű üveggel szerelik. Ft 88x1Fa bukó-nyíló ablak Ár : 26.


Műanyag bukó-nyíló ablak rétegű üveggel Ár : 22. Bukó-nyíló ablak Ár : 28. Ft (Toktoldóval 112x1Ár : 300Ft) 105x1Váltószárnyas ablak : Ár : 38. Ft 90×2erkélyajtó bukó-nyíló rétegű üveggel.


Ft 96×2erkélyajtó bukó-nyíló rétegű üveggel. Az üveg közti argon gázas szigetelés biztosítja, hogy a lakása a legminimálisabb hőt veszítse az ablakokon keresztül. Köszönjük, hogy időt szánt termékeink és szolgáltatásaink áttekintésére!


Kérjen INGYENES visszahívást és kollégáink állnak rendelkezésére kérdéseivel, ötleteivel és terveivel kapcsolatban! Egyszerűség, könnyen kezelhetőség, megbízhatóság! Német minőség elérhető áron!


A Hevestherm Standard hőszigetelt ablak sokoldalúságát bizonyítja, hogy a bukó-nyíló ablakok, erkélyajtók, fix üvegportálok, bejárati ajtók, és toló-bukó erkélyajtók teljes típusválasztékát biztosítja számunkra. Sok cég alkalmaz olyan műanyag ablak szárnyat ami íves vízvetős kialakítású, de a SALAMANDER ablakoknak sikerült ezt a legjobban megvalósítani. A vízvetős szárny lényege, hogy a külső tömítő. Speciális üveghasználat. Euroker Kft speciális üveg technológiaival használ, ami azt eredményezi hogy egy időt.


ALUMÍNIUM MŰANYAG ABLAK. Alumínium műanyag ablak az ALUPLAST, a KÖMMERLING és a SCHÜCO műanyag ablakaink esetében érhetőek el. Egyedi megjelenésű műanyag ablakok az alumínium borításnak köszönhetően lényegesen megnövekedett élettartammal. Prémium kamra – rétegű üveggel. Segítünk a rövidítésekben és az ablakok árainak kalkulálásában!


Megmutatjuk, hogy tud egyes helyzetekben eljárni az ártábla használatánál! Minőségi Hoppe kilincsekkel szerelve. Vásárlás akár regisztráció nélkül, házhoz szállítás, pénzvisszafizetési garancia a Vatera. Koncz Nyílászáró Kft. Veka, Aluplast, Brügmann) Megrendeléstől számítva 2-hét.


Ha ön nem tudja eldönteni milyen üveget rendeljen a nyílászáró vásárlásakor, akkor szívesen segítünk önnek a helyes döntésben. Cégünk fő profilja a műanyag ablak , ajtó,valamint az alumínium nyílászáró kereskedelem és beépítése, versenyképes árakon. A műanyag ablak kínálatunk a standar valamint a kerek vonalú egyaránt, igény szerinti további bevonatokkal is. A műanyag bejárati ajtó erős, kiváló hő- és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik, tökéletesen zár, és könnyen tisztítható, biztonsági fokozata igény szerint emelhető, karbantartása, javítása, beállítása bármikor megoldható ellentétben a sokak által.


K 7-es hőértékű hang és hőszigetelt rétegű üveggel is. Ablakaink ellenállnak a környezet károsító hatásainak (UV-sugárzás, fagy, esőzés, stb.) valamint nem igényelnek karbantartást. Az optimális hőszigetelés terén. Zárják ki a tél kellemetlen hidegét!


A modern, csúcsminőségű ablakok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések