2018. január 12., péntek

Telefon üvegfólia eltávolítás

Előfordulhat, hogy az üvegfóliát nem megfelelően illesztetted a kijelzőre. Ilyenkor vedd elő az üvegfólia csomagban található rögzítő matricát (angolul removable sticker). Ragaszd rá az üvegfólia jobb felső sarkára, majd egy határozott mozdulattal húzd meg!


Ha annyira fóliát akartok venni, tényleg egy magyar boltból kell valami neves cuccot keresni, mert ezek a filléres kínai cuccok siralmasak. A fejlett tapadórétegnek köszönhetően könnyű felhelyezni. Ha mégis maradna alatta buborék az eltávolítása.

Győződj meg róla, hogy az eltávolítás közben a kijelző nem lett ujjlenyomatos, poros, szöszös. Valami jól ragadó ragasztószalagból minimum 5centis darabot letépsz,és rárakod a fólia sarkára úgy,hogy a ragasztócsík a telefon átlójának. Az elmúlt egy hét alatt sikerült lejtő nem és megrepedt az Üvegfólia. Figyelj arra is, hogy tényleg a leírtak alapján állj neki a folyamatnak, különben puzzle-módra szedheted össze a tengernyi darabkát, amire széthullik az üvegfólia ! Próbálj meg egy fogpiszkálót használni, szintén a sarkaknál kezdve a műveletet, ahogy előbb írtuk. Természetesen az élesebbik oldalával állj.


Mobiltelefon és tablet kijelzővédő fóliák, tokok, kiegészítők, tartozékok nagy választéka szinte minden típushoz. Arra azonban figyelnünk kell, hogy sok szilikon tok hamar sárgul a gyenge. Műanyag és plexi karctalanítása és tisztítása – Mobilarena Fórum.

De ha színtiszta átlátszó dolgot akarsz polírozni, felejtsd el, bármilyen eljárással mattulni fog. Vissza a samsung telefon tokok kategóriába. Hogyan kell a telefonról az üvegfóliát eltávolítani, leszedni? Semmi baja nincsen,nincs megrepedve sem betörve de szeretném leszedni úgy,hogy a telefonnak ne karcoljam a képernyőjét. A legtöbb edzett üvegfólia polcra kerülését megelőzően két teszten esik át, az egyik teszt során meghatározzák az fólia keménységét – melynek csoportosítását az alábbi képen láthatjátok –, illetve alávetik egy úgynevezett kalapács tesztnek, melynek során a védőfóliát különböző erősségű ütéseknek.


Az érintőkijelző érzékenységét az üvegfólia nem befolyásolja. Egyszerűen és buborékmentesen felhelyezhető az üvegfólia , mely eltávolítás után sem hagy nyomot. D Fullcover - fekete, Diamond Glass 2. A japán gyártmányú,, Telefon és tablet kiegészítő webáruház. Speciálisan edzett, valódi üveg réteget befoglaló kompozit struktúra (vagy ahogy helytelenül hívják: üvegfólia ), kerekített szélekkel, 9H keménységgel, melyet még hegyes tárgyakkal, nagy erővel is nehéz megkarcolni. Mindössze 33mm vastag.


Jellegéből adódóan. Egy olyan weboldal, ahol TE szerkeszted a híreket! After you delete the key, click Start, point to Settings, and then click Control Panel. A fólia felhelyezése egyszerű és gyors.


A képernyő alapos megtisztítása után a fóliát az utasítások szerint kell felragasztani. A helyesen felhelyezett fólia nem válik el a képernyő széleinél, és eltávolítás után sem hagy ragacsos foltokat. A oldalakon látható fotók illusztrációk. A termékek különbözhetnek a.

Egyéb: 2-3mm-rel kisebb mindkét oldalon, mint a kijelző, ami már eléggé zavaró sajnos. Kár, mert amúgy a minőség jónak tűnik. Emiatt viszont inkább valami nagyobbat tennék rá így utólag.


Kérem vegye figyelembe, hogy egyes telefonoknál így az üveg jóval kisebb, keskenyebb lehet a kijelző méreténél! Amennyiben ez a standard. Ultra-vékony és rugalmas. Huawei PLite üvegfólia. A felhelyezett üvegfólia egyáltalán nem befolyásolja a telefon működését.


Nagy keménység jellemzi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések