2018. január 31., szerda

Univerzális autó üléshuzat

Leírás Komplett autó üléshuzat garnitúra Üléshuzat készlet. Az üléshuzat teljesen univerzális , de felrakáskor a hátsó ülés esetleges oszthatóságáról le kell mondania, ugyanis a hátsó üléshuzat nincsen osztásra optimalizálva. Vásárlás: Üléshuzat árak, eladó Üléshuzatok. Akciós Üléshuzat ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Üléshuzat termékek, Üléshuzat márkák.

Több, mint méretpontos üléshuzat minta közul választhat. Kínálatunkban még trikóhuzatok, univerzális huzatok is megtalálhatóak. Egyedi belteret adó, univerzális autós üléshuzatok, üléshuzat szettek-garnitúrák, trikó üléshuzatok és ülésvédők, fűthető ülésvédők, ülésfűtés széles anyag és színválasztékban, komfortérzet növelő, hátsó ülésekre osztható és oldallégzsák kompatibilis verziókban is, pénztárca kímélőtől a prémium kategóriás darabokig! Autó üléshuzat garnitúra.


Ezzel pénzt is megtakarítunk, mert nem kell az eredeti kárpit tisztítására költeni, egyszerűen cserélgetni kell az új huzatot. Tekintse meg teljes belső felszerelési autós cikkek kínálatunkat! Univerzális Üléshuzat Szett 9db-os - Légzsákos - Fekete-Piros. LÉSHUZAT FEKETE-SZÜRKE 8DB-OS DERÉKTÁMASSZAL.


My Cat Blue cicás univerzális üléshuzat szettHölgyeknek készült kék csokornyakkendős cicával hímzett üléshuzat garnitúra, mely egyedivé teszi az autó belterét és rendkívül mutatós is lesz tőle.

Többféle módon, cipzárral leválasztható a hátsó ülések huzata, ezáltal az osztottan dönthető hátsó. Tetszik-ért, kedvezmény kupont adunk! Az univerzális autó -üléshuzatok a legtöbb autótípusra könnyedén felrakhatóak (a légzsákos autókra is), szakértelem nélkül. Az üléshuzatokat maximum 40°C-on lehet mosni, vasalni és vegykezelni azonban tilos.


Sport,kagyló ülésre nem használható) Az autó üléshuzat , modern és sportos belső teret kölcsönöz a beltérnek. Kiváló minőségű, szinte az összes autó ülésre feltehető. Véd a koszolódástól és mega. Olcsón és egyszerűen óvja meg kocsija kárpitját a kopástól a könnyen felszerelhető univerzális trikó üléshuzatokkal. Az univerzális kialakításnak hála felszerelhető bármely autó típusba legyen ez személyautó vagy terepjáró.


Bármennyire is vigyázol, elkerülhetetlen autód üléskárpitjának koszolódása, ha nem óvod meg a külső hatásoktól. Csoki, szendvics, cigaretta, napfény - mindegyik ülésed tisztaságára tör. Praktikus és okos megoldás plusz huzattal védeni kocsid. Méretpontos, típusra szabott üléshuzatok gyártása. Jó minőségű import anyagokból, autógyári textilekből.


Több éves gyártási rutinnal rendelkezem. A méretpontos üléshuzat : azt jelenti, hogy az üléshuzat az eredeti kárpit minden alkatrészét eltakarja, pontosan követi a gyári fazont, lehetőség szerint a gyári varrási vonalakat is. Cipzárral leválasztható a hátsó ülések huzata, így az osztottan dönthető ülések funkciója megmarad.


Hol egyéni vállalkozókén hol Kft-ként most pedig Kisadózóként. Védd meg autód ülését a kopástól és a makacs szennyeződésektől Elegáns megjelenést kölcsönöz a kocsid belső terének Egyszerűen, könnyedén rögzíthető Az üléshuzat szettel most megvédheted autód üléseit a szennyeződésektől, és a mindennapos használat során, a kopástól.

Ezen kívül azok számára is jó választás lehet egy univerzális huzat, akiknek az autójuk a munkaeszközük is egyben, így elkerülhetetlen, hogy az autó belső tere koszolódjon vagy elhasználódjon. Védi az ülést az elhasználódástól és a kosztól, továbbá mutatós és egyedi belteret ad az autónak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések