2018. január 24., szerda

Izsófalva eladó ház

Havonta több millióan választják az ingatlan. Te is itt új otthonod! Jó és olcsó ház , alacsony rezsivel! A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új.


Keressen magánszemélyek és helyi közvetítő irodák ajánlataiból! Izsófalvai eladó ház az ingatlanbazar. Kihagyhatatlan ajánlat!


Az árban db ház melletti földterület is benne van, külön HRSZ- számokon, összesen kb. Gazdálkodásra, vállalkozásra is alkalmas. Zemplénagárdon szobás családi ház eladó. Eladó családi ház ! A házhoz tartozik egy nm-es nyári konyha. A fűtés vegyes tüzelésű kazánról és gáz cirkóról is történhet.


Az eladó házak között többféle kategória közül választhatunk, legyen az családi ház , ikerház, villa, kastély, vagy csak egy sorház, felújított vagy felújítandó családi ház , nálunk biztosan megtalálod a megfelelőt. Olcsó izsófalvai eladó házak, házrészek, magánszemélyek és ingatlanközvetítők ajánlataival. Mindegy, hogy konkrét elképzelésekkel rendelkezünk, vagy egyszerűen csak nézelődünk a izsófalvai ajánlatok.


Hódmezővásárhely területén az Ingatlannet kínálatában. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Telek terület-Ingatlan státusza.


Ft (az ingatlan megállapított becsértéke) Minimum eladási ár. Lépj kapcsolatba a hirdetővel. Teljes név A mező kitöltése kötelező.


A ház az utóbbi években folyamatosan, teljes körű felújításon esett át. Ménfőcsanak, Győr, ingatlan, eladó , ház , m 18. Amíg az eladó nevén van a gépjármű, az azzal esetlegesen elkövetett jogellenes. KÖZMEGHALLGATÁSRA az Izsó Miklós Művelődési Házba.


Budapesten, és országosan a GDN Ingatlanhálózat kínálatában. Leírás Földszintes, beton alapozású, tégla falazatú. A szobák és mellékhelyiségek padlóburkolata. Hirdetés vagy keresés elmentése Ha szeretnéd elmenteni hirdetésed vagy keresése kérlek jelentkezz be rendszerünkbe vagy regisztrálj. Az ingatlan adatainak lekérése SMS küldésével SMS szolgáltató: Webjelenlét KFT.


Elmúlt árverésre ne küldjön sms-t! Kérjük adjon meg egy működ. A Startlakon db fényképes izsófalvai eladó családi ház hirdetés vár. Helyiség lista: - iroda - ügyfélváró - konyha - tároló - mosdó - WC. Műszaki leírás: A kínált ingatlan földszint tagolódású, tégla falszerkezetű, vasbeton gerenda födémes épület.


Tetőformája összetett, fedése cserép. Külső homlokzata kőporos vakolattal ellátott. Budaörs kertvárosban szobás családi ház eladó ! Remetehegyen álomszép BAUHAUS VILLA bérbeadó.


Két önálló lakás miatt generációnak ideális.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések