2018. január 23., kedd

Fényes fekete munkalap

Fényes fekete munkalap

Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, ezért mielőtt valamelyik szín mellet dönt, bemutató termünkben érdemes azt megnézni, megtapintani! Fekete Androméda 4100x600xmm-es fényes munkalap. A munkalapok dekoratív laminátummal borított natúr forgácslapból készülnek, a profilban speciális HDF betéttel erősítve, így ideálissá válnak a konyhai, irodai és bolti pultok kialakításához. A fényes munkalapok azoknak ajánlott választani akik igényesek a tisztaságra, a konyhájukat szeretik rendben tartani és szeretik a szép munkafelületet.


Fényes fekete munkalap

A fényes munkapult felülete tejesen sima, ez nagy előny a faerezett és a „rücskös” felületekkel szemben, hiszen ez által sokkal könnyebb a felület tisztíthatósága. A klasszikus anyagok magasfényű felületekkel való ötvözése, különösen értékes hatást keltenek, amelyet az EGGER az STGloss Finish munkalapja is jól tükröz. Fényes konyhai munkalapok. További magasfényű munkalapjaink: Carrara Márvány, Palazzo, Giada blue, Cosmic.


Munkalapok raktáron. Szabott méterárak Read more. Leave the search box empty to find all products, or enter a search term to find a specific product. Ezen az oldalon megnézheti a színválasztékunk egy részét, de javasoljuk, hogy minden esetben személyes megtekintés alapján válassza ki a megfelelő munkalapszínt, ugyanis a fotók nem színhelyesek. Ezek a bútorlapok un.


A termelés során a csiszolt natúr felületre laminálják a színt, a krómlap felülete,amivel préselik pedig adja annak felületét. A csiszolás illetve a felület egyenetlensége miatt a végtermék fénye nem lehet olyan magas fényű. A sima és pórusmentes üveg felület nagyon könnyen tisztán tartható egy puha törlő segítségével, teljesen higiénikus, nem hagynak rajta foltot a különböző élelmiszerek, viszont a súrolni nem ajánlott mert karcolódhat. Az edzett üveg sem törhetetlen, ezért némi óvatosság nem árt, egy. UJLENYOMAT MENTES IS ! Küldje el, a munkalap felülnézeti rajzát, hogy elkészíthessük ajánlatunkat.


A Robi Nagyker Kft. Lengyel és Olasz import bútorok forgalmazásával foglalkozik. Bútor, akciós bútor, konyhabútor, bababútor, szekrénysor, sarokgarnitúra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések