2018. január 15., hétfő

Mosogató lefolyó szerelés

Mosogató lefolyó bekötése. A mosogatónak a bekötése természetesen nem elég, nagyon fontos, hogy a lefolyóra is jól legyen bekötve. Itt nagyon kell ügyelni arra, hogy a lefolyónak jó legyen a lejtése, ne forduljon elő az, hogy a leengedett dolgok megakadnak, majd dugulást idéznek elő. Egy lefolyóval számtalan gond adódhat.


Ezek közül a leggyakoribb a dugulás, amelyet egy profi vízszerelő – mint amilyenek mi is vagyunk – könnyen és gyorsan meg tud oldani. Ne bízza a véletlenre mosdóját, vagy mosogatóját.

Hívjon ki minket és mi gyorsan, hatékonyan és tisztán megoldjuk a. Ha gond van a mosogatóval, akkor hívjon minket, mi azonnal elindulunk. Könnyen beköthető lefolyó. Ha a mosó- vagy mosogatógép mögött fut a lefolyócső, akkor a gépet ön metsző műanyag csatlakozóval is rákötheti a szennyvízlefolyóra -nézzen utána a gépkönyvben, hogy ez szabályos-e.


A visszacsapó szelepes csatlakozót úgy kell felszerelni, mint a vízvezetékre az önmetsző T idomot. Szifon, lefolyótechnika kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Szerelési anyagok széles választékban, döntsön Praktikusan!


BAUHAUS Online-Videoworkshop Informatív, szakszerű és kompetens.

Videoworkshopunk segítségével perc alatt hasznos információkra tehet szert, amelyek megkönnyítik munkáját a ház. Minden mosogató és kézmosó csaptelep beépítésére és javítására garanciát vállalunk. Amennyiben még nem vásárolta meg a csaptelepet, kérje szakember tanácsát, hogy melyik az időt állóbb és praktikusabb típus. Vásároljon minőségi csaptelepet, ami több évtizedig is szolgálni fogja. A mosogatót, mosdót rendszeresen tisztítjuk, odafigyelünk rájuk, ám az egyik legfontosabb alkatrészük létezéséről a legtöbbször csak akkor veszünk tudomást, amikor valami probléma van vele.


A munkalap méretre vágása, a mosogató és főzőlap beépítése pontosságot igényel. A méretek pontos meghatározása különösen akkor fontos, ha a falak kicsit ferdék. Mosdó, mosogató dugulás megszüntetése esetén fokozottan figyeljünk a szifon megfelelő áttisztítására. Az esetek nagy többségében a dugulás itt jön létre, így ha ezt alaposan megtisztítjuk, lehet a problémát már meg is oldottuk.


Ha a dugulás nem itt van, akkor óvatosan szereljük össze a szifont, minden részegységére. Előbb-utóbb az otthonában is keletkezhet olyan makacs dugulás, amelyet házi praktikákkal nem fog tudni megoldani és ekkor lesz szüksége ránk, hogy szakembereinkkel, a duguláselhárításhoz szükséges professzionális technológiánkkal megoldjuk a problémáját, legyen szó a lakásában, vagy a munkahelyén a lefolyó , a csatorna. Ha a telefonján megérinti a lenti ábrát, akkor azonnal hívhat minket! Nincs is nagyobb méreg, mint mikor mosogatás közben észrevesszük, hogy eldugult a lefolyó.


Ilyenkor a legkönnyebb megoldás elővenni a boltban kapható szereket – ha van ilyen kéznél –, majd elhárítani a dugulást. Az IKEA mosogató szifon helyes bekötése a hozzá mellékelt rajz szerint történik. Mivel Magyarországon nem túl gyakran fordul elő a padlóból kiálló lefolyó csonk így azt a szerelést nem taglaljuk de a rajz természetesen tartalmazza azt is.


Az alábbi képeken sorra vesszük a szerelés főbb lépéseit.

A mosogató és kézmosó esetében a kellemetlen szagok a mindennapi szennyeződések, ételmaradékok, olajos, zsíros edények, a haj, szőr, szappan, tisztítószer-maradékok és különböző lerakódások következtében jelenhetnek meg. Ritka használat vagy lyukas cső esetén előfordulhat, hogy kiszárad a szifon, vagy nincs meg például a túl rövidre vágott szifoncsőben a. Az ideális méret 50mm addig a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések