2017. november 24., péntek

Supralux antirozsda árgép

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories.

Lowest Prices on Top Items. From Generators to Rugs to Bedding. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép -es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár, amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Az adatok tájékoztató jellegűek. Speciális, mosható, oldószeres falfesték fokozott higiéniai követelmények teljesítésére. Egészségügyi intézmények, élelmiszer- és italipari létesítmények, iskolák, lépcsőházak belső falainak mosható, védő- és dekoratív bevonata.

Térképes üzletkeresővel találja meg könnyen az Önhöz legközelebb lévő viszonteladóinkat. A színes jelölés a színkeverő géppel is rendelkező partnereink címét mutatja. Supralux ANTIROZSDA rozsdás felületre.


Közvetenül a tiszta, fémfelületre, illetve enyhén korrodált felületre (jól tapadó enyhe rozsdásodással) is felvihető. Korróziógátló alapozó és zom. Az ÁrGép egy átfogó ár-összehasonlító szolgáltatás az Interneten kapható csaknem valamennyi termékhez, amely immár közel éve van jelen a magyar online piacon. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. SUPRALUX ANTIROZSDA KALAPÁCSLAKK 75L FÉNYES FEKETE és még 3termék közül választhat a kategóriában.


A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. A monitoron megjelenő színek a felbontás és a különböző beállítások következtében eltérhetnek a valós színektől! Kül- és beltéri, acél- és öntöttvas-felületek védő-díszítő bevonataként szolgál. Kiváló minőségű, elasztikus bevonatot képez, amely minden légköri hatással szemben ellenálló, a festett felület számára hosszantartó, professzionális biztonságot nyújt.


Nem igényel alapozó festéket, közvetlenül felvihető korrodált fémfelületre. Korábban már festett felületek felújító festése: A hibátlan régi bevonatokat csiszolni és mosószeres vízzel zsírtalanítani szükséges. A rosszul tapadó régi festékréteget.


Figyelmeztető H-mondatok: H2– Tűzveszélyes folyadék és gőz.

H3– Álmosságot vagy szédülést okozhat. H4– Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz. Szebb, patinásabb megjelenést nyújt más fémfestékekkel szemben, erős oldószerektől mentes, könnyen felhordható. Gyors szállítással garantáljuk, hogy mielőbb örömmel használhassa termékünket.


Zománcfestékek fémre kategóriánkban számos további termék is várja, a Festékaréna webáruházban megtalálja amit keres! CELLKOLOR ZOMÁNCFESTÉK 1L KÁVÉ S. SWINGCOLOR - színes zománcfesték - világos elefántcsont 75L. HAMMERITE - fémfesték közvetlenül a rozsdá.


Vásárlás: Motip Alapozó festék árak, eladó Motip Alapozó festékek. Akciós Motip Alapozó festék ár!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések