2017. november 27., hétfő

Urna siremlékek

Urna sírkő és síremlékek készítése rövid határidővel. Kiváló minőségű, gránit, márvány és mészkő sírkövek és síremlékek készítése. A Gránit Szabó Kft. Sírkövek készítése (szimpla kövek, másfeles kövek dupla kövek), emlékek, bur kolat, gr ánit- márvány, mészkő burkolólap és megmunkálása, padlóburkolat, járólap , mosdólap, ablakkönyöklő, gránitasztal, konyhai pultrendszer, fürdőszobai pultok, kialakítások, burkolatanyagok, fürdőkád és.


Kőbirodalom urna , szimpla- és dupla sírkövek. Cégünk egy családi vállalkozás.

Tekintse meg elkészült munkáinkat. Gránit, márvány, mészkő síremlékek, urnasírok, kripták, medencék, kandallók, útszegélyek, padlóburkolatok. A budapesti temetőkben a régi (műkő) síremlékkek felújításánál a száraz csiszolás nem engedélyezhető, ezért a környezetre ártalmatlan tisztítószerrel vegyszeresen tisztítunk.


Az alátétszegély mérete kb. Az urnasírkő befoglaló mérete kb. A vállalkozásunk elsősorban gránit, műkő, mészkő, márvány kereskedelmével.


Sírkövek, síremlékek, kripták, urnák készítése és felújítása, év garanciával. Sírkő és sírkő kellék webáruház. A közel évtized alatt számos fejlesztés, és továbbképzés segíti a modern, naprakész technológiákkal történő gyártási folyamatokat, évről-évre dinamikusan fejlődünk, a régi hagyományos műkőből készült síremlékek mellett a napjainkban népszerű gránit, márvány, mészkő anyagok.

Vásárlói tájékoztató! Felhívjuk kedves leendő megrendelőink figyelmét, hogy a honlapon szereplő sírkő árak tartalmazzák a sírkővet, és az emlék temetőben való felállitást, de nem tartalmazzák az alapozást ,kiegészítőket(pl.váza, betűvésés) ! Ezek az urnasírok főleg gránitból készülnek, telephelyünkön több mint féle színből készíthetőek el, akár különleges és egyedi formában és kivitelben, ahogy. A komplex szolgáltatás mind az új, mind használt síremlékek értékesítésére, a meglévő sírkövek felújítására, a temetésekkel összefüggő sírjel-bontásra és visszaállításra, valamint a vésési munkákra is kiterjed.


Verde Bahia urna gránit sírkő Vizag Blue urnaa gránit sírkő Wiscount White urna gránit sírkő Kripta sírkövek: Royal Black gránit kripta Africa Red urna kripta gránit sírkő Általános. Szimpla sírköveink 105x200-as alappal készülnek, de ettől el lehet térni igény szerint. Több fajta kiegészítő közül is lehet választani, akár vázáról vagy mécsestartóról legyen szó. Gránit urna sírkő (Mountain Pink) telephelyi átvétellel 79.


A szimpla sírkövek 90x1szélességű sírhelyre készülnek. Méretei: alsó járókeret 90x190cm, a keretrész egy, kettő vagy négy darabból áll alátétszegély két darabból áll. Csak úgy folyt a pénz fideszes Józsefvárosban. A világ minden pontján van gyára egy magyar cégnek Ők csak hívtak egy sofőrt, de Will Smith jött értük egy Porschéval A szocialista évek autós oktatófilmjei garantáltan a képernyő elé tapasztanak A személyi edzők legjobb fitnessztrükkje Ezek a legjobb.


Budapest és környéke legnagyobb árubemutatója! Több mint 1db kiállított sírkő megtekinthető Mogyoródon! A síremlékek ára az anyag származásától, az alkatrészek vastagságától és kialakításától is függ. Mivel gyártással foglalkozunk, így elsődleges a felhasznált anyag mennyiségének ismerete - közel féle gránitanyagból dolgozunk.


SÍRVESREK, IDÉZETEK,Felejthetetlen emléketek szívünkben örökké él. Amíg szívünk dobog, emléked bennünk élni fog. Nyugodjatok békében.

Végtelenül szerettünk, soha el nem felejtünk. Síremlékek, urna sírkövek és urna kripták készítése. Teljes körű temetői ügyintézés. Kaputáblák, emléktáblák kivitelezése. Igényes, egyedi síremlékek, ablakpárkányok gránitból!


Milyen anyagból válasszunk sírkövet? Az elmúlt év során szerzett tapasztalattal segítünk önnek a két legfontosabb tényező, az ár-érték szerint. A sírkő árát több tényező is meghatározza, mint például a felhasznált sírkő anyag fajtája, vastagsága és kialakítása, illetve a síremlék típusa is, mely lehet nyitott, teljesen zárt, vagy középfedlappal ellátott. Ablakpárkányok, konyhaszigetek pultok, fürdőszoba pultok, korlátok burkolatának igény szerinti beépítése, kerítés fedkövek, gránit asztalok kivitelezése Célom ügyfeleim minőségi munkával való kiszolgálása, korrekt versenyképes árakkal.


Tevékenységem kiterjed: márvány, gránit, műkő síremlékek, konyhai illetve fürdőszobai pultok, párkányok készítésére, kandallók burkolására, sírkövek, műemlékek felújítására és természetesen mindenre amit ezekből az anyagokból az ügyfél elképzel és szeretné megvalósítani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések