2017. november 7., kedd

Bútor rögzítése falhoz

Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. Bútor rögzítése falhoz IKEA biztonság, a bútorok biztonságos rögzítése. Elég megszokott igény, hogy némely bútordarab önállóan, vagy több egységük sorba rendezve is látható alátámasztás nélkül kerüljön a falra. Ezt indokolhatja, hogy alatta szabad helyre van szükség,.


A bútorokat nem csak szereljük. Tervezni, elkészíteni, kezelni, ápolni is tudjuk.

Több évtizedes szakmai múlt, egy felépített brand (Faktúra Bútor ), rendszeres szakmai kommunikáció áll mögöttünk. A legkisebb munka is kihívás. Egy fogantyú- vagy fiókcserét is úgy kell megoldani, hogy arra öröm legyen ránézni, bízni. A nyitott polcos szekrény falhoz rögzítése kötelező, nehogy a polcokra felmászó gyermek mag. Szállítási díj min.


Tény: a sötét-világos kombinációjú bútorok soha nem mennek ki a divatból! Minden modern konyhai készlet a teljes lógó szekrényben van. Lehetővé teszik, hogy helyet takarítson meg, jó kapacitással.

A szem szintjén található, ezek a szekrények nagyon kényelmesek és mindig tele vannak sok dolgokkal, komoly terhelést okozva a csuklós mechanizmusokon. Ezért nagyon fontos, hogy megbízható és jó minőségű szekrényt rögzítsen a falhoz. A ragasztó és a kötőelem szilárdságában ezután nyugodtan bízhatunk, a falhoz kapcsolódó felületet pedig lényegesen megnöveltük, tehát a kihúzóerő is megnőtt.


Ez a megoldás azonban nem olcsó, eredetileg nem is ilyen célokra lett kifejlesztve, de ha nincs jobb ötletünk, akár vályoghoz is alkalmazhatjuk. A megvásárolt bútor értékének -a. Egyedi árajánlat alapján.


Az üvegpolcok soha nem fognak elhagyni a divatot, különösen a modern stilisztikaban. Ez a dekoráció egyik legegyszerűbb és többfunkciós eleme. Azonban gyakran merülnek fel bizonyos nehézségek az üvegpolcoknak a falhoz való megfelelő rögzítéséhez, amelyek nélkül nem lesznek hatékonyak és biztonságosak a belső térben. Minél kevesebb a szerelvény és a kötőelem. Bútör összeszerelés, rögzítés falhoz , munkalap vágás szabás.


Lapra szerelt bútorok összerakása, falra rögzítése , Mosogató kagyló, főzőlap munkalapba szabása, kisebb bútor darabok gyártása. Könyves szekrények, polcok, vitrinek, komódok, fiókos szekrények rögzítése a falhoz , megelőzve ezzel, hogy a kisgyermekre rádőljön a szekrény. Gondolj csak bele, ha a komód minden, ruhákkal teli fiókját kihúzza gyermeke akkor a fiókok súlyától a bútor megbillen és ráborul a gyermekre. Próbáld ki, persze csak akkor.


A mosogató rögzítése a falhoz. Villamos fúró kétféle üzemmódban (harc nélkül és anélkül), mm, mm és mm átmérőjű kerámialapok fúrásával.

Velünk ez is lehetséges, hiszen akár az első lépésektől az utolsó csavarhúzásig mindent elvégzünk. Még a bútor kiválasztásában is segíthetünk neke ha ilyen szolgáltatást is szeretnél. Tárgyak rögzítése gipszkarton falra házilag A gipszkarton falra könnyedén akaszthatunk képeket, polcokat, lámpákat vagy akár konyhaszekrényt is, csupán csak a célnak megfelelő eszközöket kell kiválasztanunk és felszerelnünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések