2017. november 13., hétfő

Eladó erdő baranya

Nyugotszenterzsébet szőlőhegyen ha erdő és szántó eladó 3. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Baranya megyei mezőgazdasági ingatlan hirdetés az ingatlan. Te is itt új otthonod! Havonta több millióan választják az ingatlan.


Kapjon új listákat e-mailen keresztül. ELADÓ FEJLESZTÉSI TERÜLET A MECSEK-HEGYSÉG LÁBÁNÁL FEKVŐ, PANORÁMÁS KIS FALUBAN, POGÁNYBAN Pécstől pár km-re, a pogányi reptértől és az M66-os autópályától kb. Pogány falu szívében helyezkedik el. Mind vállalkozások, mind cégek számára lehetőség van partneri együttműködésre, reklámfelületeken történő hirdetésre, valamint nagy mennyiségű hirdetés feladására. Erdő az aprohirdetes.


A terület főleg KTT és CS fafajokból áll, de bükk, gyertyán, fenyő és akác is található benne. Kúria eladó – Andocs (Somogy) Andocs, A Nagytoldipusztán lévő klasszicista stílusú Kúria eladó ! Letelepedési előnyök Bikalon – Bikal ( Baranya ). A községet csaknem körül ölelő erdő , a falu tisztasága, békés, nyugodt környezete nem. A legfrissebb kiadó, eladó családi házak Pécs.


Töltsd fel te is termékedet, és kereskedj jobb áron! Termőföld hirdetések rovatunkban kereshet eladó erdők, szántók, legelők, szőlők gyümölcsösök és egyéb földterületek között. Pécs-Szabolcsban családi ház eladó ! Eladó Vadászház - Kínál. Zártkerti részen kínálok megvételre egy 8m2-es, sík teleken álló családi házat. A kis ház (m2) földszintjén található egy jelenleg nappali-konyha-étkezőként használt helyiség, illetve előtér, ahol a műanyag víztartály kapott helyet, és a pince lejárata.


A hektáron fekvő élmény- és termálfürdő egész évben, az árnyékos, szép strand a. A telken lakható kis ház is található, alsó szinten szoba, konyha, nagy fürdőszoba, a tetőtérben két szoba. A házban víz, villany van, a fűtést kályhával lehet megoldani. Az ablakokat redőny védi, vegyesen fa.


Baranya Megye, Szabadszentkirály központi részén eladó 3-szobás, komfortos, vastag falazatú családi ház, kisebb gazdaságra alkalmas telekkel, gazdasági épülettel. Belső felújítást követően különleges hangulatú otthont nyújt a szokványos házaktól eltérően. Az ingatlanon felépítmény található.


Adatvédelmi tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje. Jó adottságú Kúria eladó ! Az épület termeit, kápolnáját festményekkel díszítették, az épület stílusát tekintve a parasztbarokk jellegzetességeit mutatja. Keresse meg nálunk leendő ingatlanát, eladó -kiadó földek, tanyák jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől.


A természetvédelem a mindennapi munkánk meghatározó része. Iparifa-kereskedelem mellett a lakosság tűzifaellátásában is jelentős részt vállalunk. Erdei iskoláinkban lehetőséget nyújtunk a gyerekeknek, hogy a természetben tanuljanak a természetről.


Kattints ide és nézd meg! Pécstől percre, csendes kikapcsolódásra alkalmas helyen bejáratott panzió eladó ! A Birtokot még a gyér forgalmú műút is kikerüli. Határa háztáji kiskert, szurdok, erdő , földút és szántóföld. Ahogy a betonozott bejárón a míves kovácsoltvas kapuhoz érkezünk a körbekerített Perekedi porta tárul elénk. Siklós-Szőlőhegyen eladó erdő közeli föld és tanya!


A gazdasági épület bővíthető 1nm-ig. A telek végében erdő , a telken villany és ciszterna! Kérdésével hívjon bátran! Balinkán erdő eladó !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések