2017. november 13., hétfő

Homlokzati állványrendszerek

Guruló állványzat, homlokzati állványozás,zsaluzat,mobilkerítés,védőkorlát,védőháló. Professzionális német homlokzati állvány bérlés kedvező áron! Layher Blitz állványok, igény szerint helyszínre szállítással, állványozással, bontással is. Cégünk, a Fekete és Pentz Bau Kft.


Többek között egyik tevékenysége homlokzati állványrendszerek bérbeadása és a vele járó feladatok teljes körű kivitelezése - építés, bontás, helszínre szállítás.

Rugalmas bérleti és állványozási konstrukcióinkkal minden igényt kielégítünk. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. Drivers available same day.


Az általunk kínált homlokzati állványrendszerek a legszigorúbb német gyártási előírásoknak, valamint a nemzetközi minőségbiztosítási szabványoknak megfelelve készülnek, és minden tekintetben megfelelnek a hazai minőségi és munkavédelmi előírásoknak. Ekro állványrendszerek kedvezményes áron. Nagy terhelhetőségű, strapabíró tüzihorganyzott stabil szerkezetű állványok, bérbeadása Miksolcon és az ország teljes területén.


Vállajuk még az állványok építését, szállítását.

Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon tett lépéseit, továbbá statisztikákat készíthessünk és fejleszthessük szolgáltatásainkat, és marketing tevékenységünket. Tisztelt Ügyfeleink! Az akciós állványrendszerek pontos árairól kérem érdeklődjenek, vagy kérjenek ajánlatot! Az akciókban feltüntetett nettó forint árak 3forintos euró árral vannak kalkulálva. DELTA Group Hungary m2: 720.


A homlokzati állvány a gondos tervezésnek köszönhetően kiemelkedően hatékony és biztonságos. Könnyű, hatékony, gyors, biztonságos összeszerelés és használat. Részletes információkat, fényképeket, leírásokat és tanúsítványokat a részegységekről ITT talál. Geda teherfelvonók kölcsönzése 40.


Kérje egyedi ajánlatunkat! Bérelhető lakókocsi. Homlokzati állványrendszerek képes leírás - Állvány- és polcrendszerek. Lakókocsik bérelhetők éjjeli őrzésre, építkezésre.


Igény esetén az állványok szállításában és építésében is tudunk segédkezni. Továbbá cégünk foglalkozik teljes körű homlokzati állványrendszerek telepítésével is. A NYKO típusú homlokzati állványnak megvan minden tulajdonsága ahhoz, hogy bonyolult problémákat könnyedén meg lehessen oldani.


Biztonságos és hatékony.

A NYKO típusú állvány a legmegfelelőbb eszköz, legyen szó új építményről, felújításról, homlokzatról, tetőről, festésről. A kezdeti nehézségek után ma már korszerű telephelyen kiváló szakemberekkel megbízható gépjárműparkkal rendelkeízünk és próbáljuk a kedves megrendelő minden igényét kielégíteni. Irodánk új és használt állványrendszer értékesítésével foglalkozik.


Zsalu és állvány kereskedés Termékeink ÜDVÖZÖLJÜK A Melchior-H Kft Bács-Kiskun megyében, Szentkirályon található, ami körülbelül km távolságra fekszik Kecskeméttől. Elérhetőségünk Törökbálinton és Szekszárdon lévő telepünkön van munkanapokon 7-óráig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések