2017. november 22., szerda

Panel biztonsági ajtó

Nekünk is Nívó biztonsági ajtónk van és pont a cigifüst tette be végleg a kaput ( panel ), a lakás legtávolabbi sarkán tévéztünk és érezni lehetett a cigifüstöt. Az új ajtó berakása óta viszont nem tudom vasárnap, mikor van ebédidő, mert már a lépcsőházban terjengő kajaszag sem jön be. D Nem is beszélve a forró.


Ha lakását Nívó biztonsági ajtó védi, Ön teljesen nyugodt lehet. Ez a betörésvédelmi bejárati ajtó nem enged be senkit lakásába, akit Ön kívül szeretne tudni.

Bejárati panel ajtó akció! Doors acél biztonsági ajtó beépítés akciós áron. Fém bejárati ajtó beépítéssel. Lakótelepi, panel bejáratiajtó árak, akciós szereléssel.


Biztonsági ajtók specialistája, otthon az egész országban! Honlapunkat azért hoztuk létre, hogy biztonsági ajtóinkat (HiSec biztonsági ajtók , Gerda biztonsági ajtók és minőségi fém biztonsági ajtók) - a lehető legkedvezőbb feltételek mellett - beépítéssel az ország egész területére, szerződött futáraink rövid. Cégünk éve forgalmazza a HiSec acél biztonsági bejárati ajtókat egész Magyarországon.

Online rendelés és webáruház itt! Egy modern bejárati ajtó hatékony hang és hőszigetelést otthonunk számára, így a lépcsőház forgalma kevésbé lesz hatással otthonunkra. A panel ajtócsere, legyen az a bejárati ajtó , vagy a beltéri ajtó cseréje, egy helyszíni felméréssel kezdődik. Ennek során egy szakember rögzíti a méreteket, valamint az ajtóval.


A Megrendelőnek azt kell eldöntenie, hogy elfogadja kiskávás beépítéssel járó megjelenést vagy sem. Néha előfordul, hogy a kiskávás beltéri ajtó beépítés esetében a Megrendelőt zavarja a lépcső a beltéri ajtó tokja és a 15cm-es fal között, de legtöbbször ezzel senkinek semmi gondja nincs. A biztonsági ajtók sokkal inkább szólnak a betörőknek, semmint Önnek, a tulajdonosnak. Mi kell ahhoz, hogy a betörő sikeresen bejusson egy házba?


Alapvetően két dolog kell: csend és idő. Ha egy betörő ezt a kettőt megkapja, nyert ügye van, hiszen nyugodtan munkálkodhat. Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére. Választékunkban megtalálható a műanyag-, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal. Az ajtó minőségére kell fokozott figyelmet fordítanunk, ahhoz, hogy megnyugtató védelemre törekedjünk.


Egy szerkezetileg masszív fém biztonsági ajtónál is számít a vasalatok minősége. Társasházi - biztonsági - bejárati ajtók Társasházi és acél bejárati ajtó. Társasházi bejárati ajtóink kézenfekvő megoldásai a régi bérházak és panellakások bejárati ajtainak elöregedéséből adódó cseréjének.

Amennyiben csak a betétet ( ajtó és beszerelés nélkul) szeretné vásárolni, annak a listaára: 13. Az ajtó beszereléssel egyidőben megrendelt betét ára: 6. A Nívó biztonsági ajtó kiemelkedő hangszigetelése révén ahhoz is hozzájárul, hogy otthonából ne szűrődjenek ki a zajok a lépcsőházba, így illetéktelenek ne hallgathassanak bele magánéletébe. Egy átlagos bejárati ajtó hangszigetelése 8-dB körül mozog, a Nívó biztonsági ajtók hangszigetelése pedig. Acél biztonsági bejárati ajtó. Nézzen szét a JOLA bejárati ajtó , ablaknál – acél biztonsági ajtó választékában.


Verhetetlen árakkal és kiegészítő szolgáltatásokkal várjuk! A panellakások száma eléri a félmilliós nagyságrendet, ami azt jelenti, hogy mintegy 1-millió ember él ezekben a csapos (házgyári), dán vagy orosz típusú lakásokban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések