2017. november 27., hétfő

Gealan műanyag ablak

Nem minden műanyag ablak egyforma. A profilszerkezeten belüli eltérések jelentősen befolyásolják a műszaki tulajdonságokat. A kimunkált és a legkisebb részletekig kidolgozott profilgeometriák minden. A tokban és a szárnyban körbe futó EPDM alapanyagú, világosszürke színű kettős tömítés mindig tökéletes záródást biztosít. GEALAN műanyag ablak tökéletes légzárással.


Gealan műanyag ablak

Megakadályozza a por és a pollen belső térbe kerülését, biztosítja a kimagasló hő- és hangszigetelést. Műanyag ablak a legjobb áron. Gealan és Kömmerling ablakok. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztésének és a modern technika eredményének köszönhetően a magas műszaki tartalmú, elegáns kivitelű nyílászáró szerkezet év garanciát vállal a termékre. A képek csak illusztrációk.


Minden akciós, üveges ajtó ára, fehér színű, hőszigetelt, csincsilla katedrál üveges kivitelben értendő. Az eredeti színek eltérhetnek a számítógépen látott tónusoktól, ezért ezek csupán tájékoztató jellegűek! Kifejezetten lakossági vásárlók igényeire szakosodva nagyon jól ismerjük az Ön igényeit, de legalább is reméljük. Fehér színű műanyag nyílászáróink tág műszaki és esztétikai határok között választhatók. A műanyag ablak árlista itt tekinthető meg.


Nagyon fontosnak tartjuk a forgalmazott ablakainknál, hogy azokra hosszú távon garanciát tudjunk vállalni, biztosak legyünk jó minőségükben és működésükben. A folyamatos fejlesztések és a modern technika eredménye a magas műszaki tartalmú, elegáns kivitelű nyílászáró szerkezet. A honlapon szereplő ablak árak tájékoztató jellegűek és csak az adott (pontos) méretekre érvényesek.


Amennyiben toktoldózást, árnyékolástechnikai terméket, kőművesmunkát, más méretet vagy egyéb kiegészítést is rendel, úgy áraink változnak. Az műanyag ablak és ajtó cseréjével spóroljon fűtés számláin és zárja ki a külső zajokat otthonából a korszerű zaj és hőszigetelt üvegekkel! Célunk, hogy hosszú hosszú idők múlva is úgy gondoljon vissza ránk, hogy műanyag ablak csere során jó döntést hozott!


Az ablak attraktív designja azonnal megragadja a vásárlót, lekerekített, lágy vonalvezetéssel tervezett nyílászáró. Egy olyan meleg ablak rendszer mely ötvözi az esztétikus megjelenést és modernitást. A nyílászárógyártók ezeket a szálakat rendelik meg, vágják méretre, hegesztik össze, fel vasalatozzák és üvegezik. A nagyfokú funkcionalitás és a korszerű, dizájnorientált alumíniumoptika exkluzivitást kölcsönöz az épületeknek, és ugyanakkor biztosítja a műanyag ablak -rendszer kiemelkedő hőszigetelési teljesítményét is. Az elülső színes alumínium borítással felszerelt műanyag ablakok ellenállóak és hosszú élettartamúak.


A Salamander névről először szinte mindenkinek a cipő jut eszébe, és nem a Salamander műanyag ablak. Alapvetően nem is téved senki hiszen, mind két esetben ugyan az a gyár áll a háttérben. Viszont műanyag ablak profilokat csak éve kezdtek el fejleszteni.


Gealan műanyag ablak

A legtöbb ablaknál a szárny és a tok optikailag elkülönül egymástól. Ablak , minimál stílusban! Nyílászáróink rendelhetők féle standard és több mint féle egyedi színben fóliázva. Ugyanakkor felülete nem igényel karbantartást és jó hőszigetelés érhető el. Keresse meg az Ön számára ideális méretet, majd vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégáinkkal.


Nagyméretű főkamra az acélmerevítések befogadására. A Gelan profilrendszerből gyártott műanyag ablakok legújabb generációja nemcsak a külső megjelenésre fektet hangsúlyt. A legjobb hő- és hangszigetelésű műanyag ablak , kimondottan passzívházak nyílászárója.


Gealan műanyag ablak

Látogasson el műanyag ablak és műanyag nyílászáró bemutatótermünkbe ahol személyes tanácsadással segítünk Önnek kiválasztani a legmegfelelőbb műanyag ablakot és nyílászárót. Kollégáink a műanyag ablak kiegészítők kiválasztásában is segítenek. Szolgáltatásaink között szerepel a műanyag ablak beépítés és. INGYENES szaktanácsadás, helyszíni felmérés, árajánlat készítés.


Természetesen Európa egyik legrégibb és legtöbb tapasztalatot szerző.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések