2017. november 29., szerda

Szekcionált garázskapu ajtóval

Szekcionált garázskapu ajtóval

Hörmann szekcionált garázskapu kedvező áron. A színes és a fadekor kivitelű DITEC szekcionált garázskapu harmonikusan illeszkedik a ház többi nyílászárójához, különlegességet kölcsönözve ezáltal az egész épületnek. A szekcionált DITEC garázskapu szebbé teszi otthonát. Szempontok a garázskapu ajtó kiválasztásánál.


Az ajtóval ellátott garázskapu kiválasztásánál is jó odafigyelni néhány lényeges dologra: ha a garázsunk hőszigetelését óvni szeretnénk, akkor az ajtó minősége is kell legalább annyira jó legyen, mint a garázskapué. Egyéb esetekben az átjárási méret csökkentésével megoldható akár a nyílásba történő beépítés is, szakembereink készséggel, szakértelemmel állnak rendelkezésre. Garázskapu középre szerelt személybejáróval.


Praktikus megoldás, mivel a ki- és belépéshez nem kell az egész garázskaput kinyitni. Az alacsony küszöb csökkenti a megbotlás esélyét, illetve a kerekek is könnyebben átgurulnak rajta. A garázskapun a személybejáró ajtók biztonsági okból kifelé nyílnak. Kívülről – belülről zárható rozsdamentes keretben vannak. Ha külön épületben van a garázs, nagyon jó választás lehet egy billenő garázskapu , mely szigeteletlen, de ára nagyon kedvező, különösen az akciós kivitelek.


Szekcionált garázskapu ajtóval

Ha a lakóépületen belül van a garázs, mindenképp szigetelt, szekcionált garázskapu választása ajánlott. Köszönjük érdeklődésedet. Bár ebben a helyzetben sokkal nagyobbak a mi költségeink is, mégis kötelességünknek érezzük, hogy segítsük a korona vírus elleni védekezést. Eredeti ötletünk az volt, hogy finanszírozzuk egy lélegeztető gép beszerzését, mert úgy hallottuk, hogy abból hiány lesz.


Ez a kapukialakítás a billenő-, szekcionált - és garázs-redőnykapukkal ellentétben nem felfelé, hanem oldalra nyílik. Ez nagy előnyt jelent, ha például tárolási célra (pl. szörfdeszkák tárolására) szabadon. Egy helyen minden ami garázskapu.


Szekcionált garázskapu ajtóval

E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtt. Európa vezető garázskapu panel gyártójától. Hosszú évek óta a belga Epco garázskapu panel gyártójától (Európában a vezető gyártó) szerezzük be a szekcionált garázskapuk legfontosabb alapanyagát, mert hisszük hogy ön a legjobbat érdemli. Termékeink tartósak, az időjárásnak ellenállnak, így hosszú évekig. Készítettünk egy excel programot, amivel tájékozódhat a komplett kivitelezési árainkról, műszaki tartalomról, az aktuális kedvezményeinkről és kiszámolhatja a kiszállási költséget is.


A folyamatos fejlesztéseknek és a szinte bármilyen méretben és színben megvalósítható gyártásnak köszönhetően, talán nincs is olyan garázskapu. A színe megegyezik a garázskapu színével, de akár eltérő is lehet. A DITEC garázskapuk beépített átjáró ajtóval is rendelhetők. Hőszigetelt szekcionált DITEC garázskapu bármilyen egyedi méretben FELÁR NÉLKÜL. Dekor és CPL beltéri ajtó.


Technikailag a függőleges felfelé nyílás miatt a szekcionált garázskapu a belső falfelületre kerül felszerelésre, és a működtetéséhez szükséges hely szabad maradjon! A kivitelezésen kívül javítást, karbantartást is vállalunk, keressen minket bizalommal! Kérje ajánlatunkat, korrekt, profi csapatunk várja megkeresését!


Kis-, és nagykereskedelem. Az átjáró ajtóval minden könnyen hozzáférhetővé válik, ami a garázsban van kerti. Szekcionált garázskapu , oldalra futó garázskapu , billenő garázskapu széles. Győr-Moson-Sopron , Rábaszentandrás.


Magyarország, kínál-kiadó: 1hirdetés – garázskapu. E nagy felületen tagozott, pontosan. A mai szekcionált garázskapu már újbecsípődés és oldalsó benyúlás ellen védett kialakítású.


Egy minőségi szekcionált garázskapu alap tartozéka a rugótörés elleni biztosítás, és kiegészíthető zuhanás. Manapság talán a legdivatosabb a lamellás kapu, azaz a szekcionált garázskapu , amelynél a kapu teljes magasságában négy-öt- hat önálló lamellából épül fel. Egy-egy elem rendszerint valamiféle szendvics-szerkezet annak érdekében, hogy könnyű, erős és jó hőszigetelő legyen egyszerre.


Ezt a feladatot két fémlemez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések