2017. november 23., csütörtök

Katedrál üvegek

Vállaljuk a katedrál üvegek helyszíni beépítését is ! Fehér katedrál üvegek. Ez az üvegfajta 6-mm vastagságú és fehér, sárga és bronz színekben érhető el. Katedrál üvegezés biztosítás terhére is!


A katedrál üvegek színe víztiszta, sárga, bronz illetve homokfúvott.

Alkalmazható azokba a műanyag ablakokba ahol a fényáteresztés fontos, de az átláthatóság nem kívánatos. Fényáteresztő képességük függ a mintázattól és a színtől. Jellemzően fehér, sárga, bronz és matt színben kaphatóak. Minta kialakítható az üveg mindkét, vagy csak az egyik oldalán is. Főként beltérbe, díszítőüvegnek alkalmazzák, olyan helyekre, ahol a fényáteresztés igen, de.


Jégvirágos katedrál 3mm áttetsző, 61cm x 91cm= 56m². Kívánságlistára teszem.

Szintén a katedrál üvegek között tartjuk számon a huzalhálós üvegeket, amelynél egy speciális eljárással dróthálót helyeznek el az üveg belsejében, ami törés esetén megakadályozza az üvegcserepek szétesését. Az ablakokban és ajtókban leggyakrabban alkalmazott katedrál üvegek. A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Síküvegek, tükrök, katedrál -, tiffany-, savmaratott-, reflexiós üvegek gyártása, méretre vágása, házhozszállítással, gyorsan és. Festett dekor üveg. Egyedi üveges munkák kivitelezése - Üvegezés.


Budapest, és környékén mindennemű üvegezést vállalunk, helyszíni kiszállássa. A kivitelezéshez használatos üvegek részletes megismerése mellett bizonyára fontosnak tartja azt is, hogy mely szolgáltatásokat milyen áron veheti igénybe. Több mint éves üvegező szakmai tapasztalattal rendelkezem. Szlogene„Ha üveggel van gondja, jön a Góbéy megoldja. Tekintse meg katedrál üveg képgalériánkat és válassza ki a legszebb üveget.


A raktáron tartott katedrál üveg minták cseh, lengyel és török. Olyan helyekre ajánlott ahol az átlátszóság nem kívánatos a fényáteresztés azonban igen. Beltéri ajtó, bejárati ajtó katedrál üvegezése.


A beltéri ajtók esetében nagyon gyakran fordulnak elő katedrál üvegek.

Ezek az üvegtípusok a természetes fényt hivatottak átengedni anélkül, hogy szabad belátást. Aero matt Bukett Diamant nr. Nagyon sok változatban készül, a kor és az ízlésvilág változásának megfelelően.


Ezek az üvegek áttetszők, átengedik a fényt de átlátni nem lehet rajtuk, azonban. Sík-, színes, savmaratott üvegek , tükrök szabása. Hőszigetelő és tiffanyüvegek, edzett üvegajtók gyártása. Arany Oldalak cégkereső adatbázisában. LAKOSSÁGI, ÉPÜLET ÜVEGEZÉS Cégünk vállal Budapest összes kerületében, valamint Pest megyében lakossági, épület üvegezési munkákat.


Vállalkozásunk építészeti üvegekkel foglalkozik: normál ablaküveg (float), fehér és színes katedrál üvegek , savmart üvegek , drótüvegek, tükrök, anyagában festett (parsol) üvegek , reflexiós üvegek , ragasztott biztonsági üvegek , edzett üvegek , kopolitüveg, kandallóba való hőálló (ROBAX) üveg, LACOBEL üveg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések