2017. november 15., szerda

Autó kinyitása

A bezárt autó kinyitása sérülés nélkül megoldható 30- percen belül! Egy hirtelen mozdulat, egy kis nem odafigyelés, és már meg is történt az, ami felborítja a napodat… Az autókulcsod bent marad az autóban, a csomagtartóban, vagy csak nem működik a távirányító, akkor ez a megoldás Neked szól! Tegnap az indításgátlóm megsértődött, a kocsi megállt, mint a cövek. Ma reggel szélben és esőben dolgozott, aztán negyed óra elteltével már ismét járt a motor, szépen visszaszerelve minden.


Nem kell feltétlenül többszázezer forintos elektronikus készülék, vagy épp ajtókeret-feszítő és speciálisan megformált fémdarab ahhoz, hogy kinyissuk bizonyos autók ajtajait.

A működő megoldások egyike lehet az adott problémára, a minden benzinkúton kapható, zár-jégoldó folyadék vagy spray. Ezt érdemes még az ősz folyamán beszerezni, és az autóstáskában tartani, vagy bármilyen olyan helyen, ahol az autó kinyitása nélkül is könnyen hozzá lehet férni. Azonnali megoldás az autóriasztó kikapcsolására.


Az autóriasztó a világ egyik legpraktikusabb találmánya. Az autólopási statisztikákat áttekintve, szükség is van rá, hiszen nem csak azt jelzi, ha illetéktelen akarja eltulajdonítani a kocsidat, de egy alapvető biztonságot is a bárhol is hagyod. Autónyitás, autózár nyitás órás ügyelet. A filmben szereplő komám (Tök) ügyesen bezárta a kulcsát a kocsiba és ezt poinból felvettem a telefonommal.


Az elkészült termék eme kisfilm lett.

A sajnálatos az benne hogy mi is csak. Bármilyen típusú és évjáratú autó nyitását rongálásmentesen vállaljuk! Immos kulcsmásolás, kulcs nélküli autókulcs készítés, zár alapján, kulcspenge marás, távirányítós kulcskészítés a Kulcskirályban!


Hogy nyisd ki az autód perc alatt? How can open your car door? Sajnos úgy jártam, hogy bezártam a saját kulcsom, az eggyetlen kulcsom. Szóval ebben a vid. Gépkocsi nyitás bemutató!


Amikor bezáródott a kocsi ajtó és bent maradt a kulcs! Bezárt autó kinyitása ? Egy sűrű napon, mikor egyik helyről a másikra kell rohanni és folyamatosan késésben vagy, a legjobb barátod az autód. Egészen addig, míg el nem romlik.


A társból hirtelen ellenség lesz, ha nem tudod kinyitni az autódat. Hogyan működik a bezárt autó kinyitása ? Ott állsz a kocsi mellett, és szomorúan nézed az ülésen hagyott kulcsot? Vagy teljesen elveszett a kulcs, te pedig minél hamarabb be akarsz jutni a kocsiba?


Számtalan ötlet van a neten a bezárt autó kinyitására.

Ha netán akaratlanul kárt okozunk, akkor 5. Mondanom se kell pár hónap után vissza lettek hívva a mercik és kapcsolták ki ezt. Eldöntheti, hogy a kisorsolt autót kéri, vagy inkább készpénzben szeretné megkapni az autó sorsoláskor számított árát. Ha az autót szeretné, akkor ezt a sorsolástól számított napon belül jelezze bármelyik bankfiókunkban.


Ott megkapja az autó átvételéhez szükséges utalványt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések