2017. november 22., szerda

Térkő gyártótól

Készletről és megrendelésre kínáljuk saját gyártású termékeinket: térkő , szegélykő, gyeprács, Uni pince falazó, béléstest, pillérelem, zsalukő! Termékeink nagy választékban elérhetőek, hihetetlenül olcsó árakkal, és kiváló minőséggel. Igyekszünk rendszeres térkő akciókkal fogadni kedves ügyfeleinket gyors ügyintézéssel és magas szakértelemmel. Főbb térburkolataink: viacolor térkövek, hullám térkő , hasáb térkő , famintás járdalapok, színes és hagyományos járdalapok.


A térburkolatokat több színben, méretben és alakban kínáljuk.

Mediterrán térkövek Mediterrán térkő értékesítés. Kiváló minőségű mediterrán térkövek. A szemet gyönyörködtető és hamisítatlan mediterrán hangulatot biztosító mediterrán térköveink széles szín- és méretválasztékban választhatók kínálatunkban.


Kilenc gyártó folyton frissülő akciói egy helyen. Olcsó térkövek Olcsó térkő értékesítés. Fa mintázatú térkő. Terasz építésen, felújításon gondolkodik?

Minden mai stílusosan megtervezett udvarnak és más ház körüli területnek elengedhetetlen része a jól megválasztott egyedi térkő. A kombi térkövet többféle színben gyártjuk, mely alkalmas nagy terhelésű járdák, gyalogos zónák, kertek kialakításánál. A térkő a hagyományos kőburkolatokhoz képest kedvezőbb teherátadással rendelkezik.


A lesarkított élű kövek nem csorbulnak könnyen, és csökkentett csúszásveszéllyel rendelkeznek, mert a csapadékvíz könnyedén lefolyik a fugákon keresztül. A lerakott burkolat bármikor felbontható, és anyagveszteség nélkül. A térkő burkolatunk akkor marad szép, ha rendszeresen tisztán tartjuk. Hogy színe sokáig megmaradjon, érdemes hetente lesöpörni és havonta legalább egyszer lelocsolni. Ha ezt nem tesszük meg, a pórusokba beépül a por, és ez ronthat az esztétikai élményen.


Betonelemek, szegélykövek, viacolor – térkő sokfelé kapható, az azonban nem gyakori, hogy a vásárlók közvetlenül a gyártónál választhatnak térkő burkolatot. Eladó térkő (viacolor) közvetlenül a gyártótól ! Ezeken kívül sok más színű és formájú. CíKótaj,Toldi utca 22.


Cégünk Budapesten található a 15. Térkő akciós áron, már bruttó 2. A gondosan kidolgozott díszkövek, kertépítő elemek kiváló minőséggel és magas kopásállósággal.

A beton térkő ellenáll a fagynak, a csapadékot pedig képes elvezetni! Egyértelmű tehát, hogy a beton térköveket évtizedekig használhatjuk és gyönyörködhetünk bennük, de ha úgy alakul, könnyen fel is szedhetőek! Olyan befektetést jelentenek, ami megéri az árát! Térkövek vásárlása és rendelése az OBI-nál.


A teljes választék több mint 1féle térkő. Magyar és Osztrák gyártók teljes kínálatával állunk az Ön rendelkezésére. Esztétikus, gazdaságos, környezetbarát térkő burkolatok. Ismerje meg termékeinket!


A lakásépítés, útépítés, kertépítés és parképítés területein nyújtunk különböző minőségi térköveket és betonelemeket. Vagy Ön szeretne választani a térkövek között? Ha igen, akkor olvasson tovább, és ismerje meg a térburkoló kövek előnyeit.


Termékeinket, a Rubbric játszótéri eséscsillapító gumilapokat, sportpálya burkoló gumilapokat, kerti gumilapokat, istálló padlókat, valamint a Rubbric gumiszegélyeket és indító profilokat környezetkímélő, recycling technológiával gyártjuk hazai, újrahasznosított autógumi őrleményből hőpréseléses technológiával. Tekintse meg széles térkő kínálatunkat, kérjen árajánlatot bármelyik tipusra! Lábazati és falburkolatok. Egyéb termékek, szolgáltatások.


További termékeink és szolgáltatásaink megtekintéséhez. Beton gyeprács Beton gyeprács értékesítés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések