2015. június 23., kedd

Sobri jóska kalandpark megazipline

Sobri kalandpark ejtőgép. Ha vonz a mélység, vagy csak kipróbálná milyen levetni magad a magasból, próbáld ki az ejtőgépünket! Vadonatúj bobpályánk a bajuszpöndörítő kanyarjaival és féktelen sebességével feled. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből és idejében.


Elektromos kisautó pályánkon már a legkisebbek is.

Jól felszerelt kalandpark Kislőd határában, ahol a környékbeli - kilátásokban általában nem bővelkedő - túránkat levezethetjük például egy szédületesen gyors drótkötélpályás lecsúszással a közeli hegytetőről. The document has moved here. Bakonyi Kalandpark , mindenkinek ajánlom!


My family was really excited about riding the mega zipline however there are height requirements not clearly listed on the parks website. Additionally, the park is a little run down for the entrance price that supposedly allows for the use of all the small rides. Olvasson utazói értékeléseket, tekintse meg a hiteles fényképeket, és foglalja le szállását a Tripadvisoron. Rengeteg programlehetőség áll rendelkezésre a kalandparkban, többféle pályával.


Ha csak kirándulni, túrázni szeretne, a tiszta levegő, a festői szépségű táj önmagában is magával ragadja, aki azonban az aktív kikapcsolódás híve, kipróbálhatja erejét és bátorságát drótköteles.

Van kor- és súlyhatár! Vendéggyerekeink élménybeszámolói alapján a megazipline vitte el a pálmát. Fun adventure park in scenic Bakony. Go for the extreme rope climbing. Theme Park in Kislő Veszprém megye.


Foursquare uses cookies to provide you with an optimal exper. A szálláshelyen mindennap kontinentális reggeli fogyasztható. A környéken kedvelt program a túrázás. Az igazán bátrak kihívása: megazipline csúszás éjszaka, vaksötétben!


Nájdete tu lanovú dráhu, steny na lezenie, vodné bicykle na štýl Flinstonovcov, nafukovacie atrakcie a. Vásárlóink véleménye, értékelések. Itt nem ülőhelyzetben, hanem a sárkányrepőlősökhöz hasonlóan, hason fekve, fejjel előre csúszhatunk egy épített emelvényről a tó felé. Apache works with 7ms speed.


The charset for this site is utf-8. Web site description for bakonyikalandpark. A kicsiknek és a nagyoknak egyaránt végtelen sok játékban lehet részük, és a kötélpályák akadályai is remek kihívást jelentenek mindenkinek.

Hódítsd meg Magyarország leghosszabb drótkötélpályáját, mászd meg a park legnagyobb fáját vagy próbáld ki a quad pályát - a szórakozás. Az apartmanokban, faházakban zuhanyzó és WC található. A többi szálláshoz közös zuhanyzó WC tartozik. Zempléni Kalandpark – Sátoraljaújhely. A parkba látogatók kedvence azonban egyértelműen a megazipline pálya.


Hámori Strand a kalandpark területén. Forró nyári napokon a Bakonyban sem kell attól tartanunk, hogy felfrissülés nélkül maradunk. A méltán híres kislődi kalandpark területén bátran csobbanhatunk a tó hűsítő vízében, és még a kisebbeknek sem kell kimaradniuk a strandolásból, mivel a víz kb. Pihenjetek nálunk, akár a lombkorona szinten! Használjátok ki, hogy fantasztikus az őszi idő!


Te mivel jössz húsvétolni?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések