2015. június 23., kedd

Hőcső házilag

Adott a hőcső , aminek a végén lett egy kis lyuk. Javítható ez még valahogy házilag ? Ez egy notiban van, és a legvége az NB felett lyukadt ki. Nincs akkora, mint egy tűhegy, szemmel azért látszik. Tűz felett melegítve ott fújt egy bubit.


A rendszer házilag is beszerelhető, kiegészítői segítségével bármikor bővíthető.

Az üvegcsövekben található hőcső (Heat Pipe) korrózió mentes rézből. Előnye, hogy házilag is elkészíthető (lásd sörkollektor) és légfűtéses. Az abszorber lemez hőjét közvetve vagy közvetlenül a réz hőcső veszi át. Lent jártam ma a pinyóban, és egy elég érdekes csövet találtam.


Fűtéscső, mert emléxem, hogy ez lett beépítve, amikor fel lett újítva a cucc, de műanyag. Ebben mondjuk nem vagyok teljesen biztos, de ha így van, akkor kapilláris réteggel gyorsabb lesz a vezetés, mint nélküle, függetlenül attól, hogy milyen irányba áll a hőcső vagy hőkamra a te esetedben. Az ammóniásnál a kísérletet ammónia szökőkútnak hívják. Nem tudom, hogy mekkora vákuumot lehet csinálni vele, lehet.


Ki mit tud a hőcső -készítésről?

Levágtam a papír membránt a kis hangszóróról, és készítettem belőle egy rezgető hangszórót. Biztosan sokan ismeritek a hőre domborodó 3D-s festékeket, talán használtátok is valamelyiket. Van egy bombajó receptem a házilagos elkészítéshez, amely tökéletesen működik. A két koncentrikus üvegcsőben levő hőcső egy speciális minőségű réz hőelnyelő, amelyen keresztül egy speciális folyadék kering, és amely mindössze ° C hőmérsékleten megkezdi a párolgási folyamatot.


Ez a rézrúd hőenergiát továbbítja a borszilikát üvegcsövekből a napelem kollektorba. Fontos megjegyezni, hogy a. A méh- és darázscsípés esetén fellépő allergia hosszú távon gyógyítható. Egy 3-éves kúrán kell részt vennie a páciensnek, mely alatt fokozatosan növelik a beadott méreganyag mennyiségét, így idővel a szervezet hozzászokik, így a csípések nem idéznek elő allergiás reakciót. Otthoni hálózat és internet megosztás - Mobilarena Fórum.


Az egyre újabb, és gyorsabb processzorok megjelenésével egyre nagyobb, és hangosabb ventillátorokkal felszerelt hűtőbordák, tápegységek kerültek a számítógépekbe. Használt és új mezőgazdasági gépek, traktorok, kombájnok, talajművelő eszközök, szőlészeti és kertészeti gépek gazdáktól és kereskedőktől. Speciális időrelék az ELKO EP kínálatában. A CRM-2H aszimmetrikus ütemadó két funkciós eszköz.


Aszimmetrikus ütemadó rendkívül széles időtartományokkal – az impulzus és szünetidő függetlenül állítható. Szia hát ebben nincs igazad ez nem nyomulás és anyagi oldala, rá mutatok egy hatékonyabb és eredményesebb fogyasztás csökkentő módszere bárki aki kicsit is barkácsol meg tudja csinálni. Ugyanazok az emberek hozzá gyantát a benzinhez annak érdekében, hogy legyőzze a nagy futásteljesítményt gőz karburátorral és sok a üzemanyag-adalékok és technikai újítások igazodó alacsony futásteljesítmény elérése egyre felfújt üzemanyag értékesítés. Házilag is vannak módszerek, de mindenképpen mutassuk meg a sebet orvosnak is.


Kezdetben mossuk le langyos vízzel a sebet, de vigyázzunk arra, hogy ne dörzsöljük meg nagyon erősen. A méhcsípés házilag nagyon jól kezelhető lúggal.

Otthon mindenkinek van szódabikarbónája, melyet általában sütéshez használhatunk sütőpor. Passzív hűtésű számítógép házilag. Zajmentes, db számítógép. Heatpipe, hűtőcső készítése otthon. GRAVIKOL hőcserélő kW Csináld magad!


Nagyon jó összefoglaló! Szereléshez próbálja ki rozsdamentes ( inox ) gégecsöveinket, amellyel a szerelést házilag is elvégezheti. Kérdése esetén szívesen segítünk!


A HardverApró adatbázisában friss hardver, mobil, házimozi, hifi, szoftver, játék, konzol, digicam és egyéb apróhirdetéseket, árakat, felhasználói. Ki merjem tisztítani házilag a laptopomat? Mik a leggyakoribb hibák?


Van egy éves, Asus K55VJ-SX048D típusú laptopom, ami (bár szégyellem ezt hangoztatni), nem volt még eddig kipucolva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések