2015. június 22., hétfő

Gesso alapozó készítése

Next Day Options Avaliable. Contact us today for a quote. Ez a fajta gesso csipkekészítéshez nem jó! Ezt a soft változat.


Nézd meg a Pentart videóját arról, mi mindenre jó és hogyan használhatod az alapozó pasztát, másnével gessot.

Az alapozó videósorozat első. Stay safe and healthy. Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times. Ennek az elkészítését mutatjuk be most lépésről-lépésre nektek kész papírmasé álarc alapokra.


A következő házi alapozóhoz használhatsz bolti alapanyagokat is – ebben az esetben ásványi kozmetikumokat ajánlunk -, de a hozzávalókat elkészítheted saját magad is. Ne gyárts egyszerre sok alapozót, elég, ha a sminkelés előtt bekeversz egy keveset, ez tényleg csak pár mozdulat, és így biztosan nem. Tekintsd meg gesso alapozó választékunkat!


Kapcsolódó kreatív hobbi termékek.

Krétafesték spray, Chalk Paint, Pinty Plus - alapozó gesso , Matt fehér alapozó PintyPlus Chalk finish painthez. Jobb tapadást biztosít és véd a rozsdától. Használható vasra, fára, kemény műanyagra, laminált felületekre.


Alkalmazható a pórusok tömítésére is. Használat után várjunk egy órát, mielőtt a, Kreatív hobby termékek, minőségi, válogatott alapanyagok. Sok esetben fontosabb a felületet előkészíteni hogy jó alap legyen a festék befogadására.


A kezelt felülethez jobban tapad a festék vagy más effekt anyag. Alapozó paszta fehér 1ml (primer paste gesso )Vízbázisú akril alapozó paszta porózus felületek festésre történő előkészítésére. A kezelt felülethez jobban tapad a festék vagy más effekt-anyag. A termék bruttó tömege körülbelül 1gr.


Gesso – Alapozó paszta fehér. Vízbázisú, akril alapozó paszta porózus felületek festésre történő előkészítéséhez. Professzionális GESSO akril alapozóa híres művészeti kellékeket gyártó UMTON márkától profi festőknek.


Ez egy félig nedvszívó, rugalmas, fényes fehér akril alapozó , mely alkalmas mindenféle felületre, mint pl. Ezután vigyünk fel két réteg alapozó festéket, emiatt fog majd a túloldalon lévő minta a sötét, foltos felületen is szépen mutatni!

Majd vágjuk ki a mintát. A minta hátuljára kenjünk decoupage ragasztólakkot, aminél ez esetben nem kell megvárni, hogy megszáradjon. Egy alapozó paszta, fehérben és feketében kapható. Hasonló mint a struktúrpaszta, de semmi szemcse.


Stencil és 3D stencil készítése házilag. Csillámragasztó, gyöngypaszta és glitterpaszta készítése házil. Erősen szívó aljzatok esetén az alapozást célszerű megismételni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések