2015. június 26., péntek

Mosószóda szőnyeg

Drivers available same day. A mosószóda azért környezetbarát, mert úgy készül, hogy az. Ezzel a módszerrel a szőnyeg nemcsak tiszta lesz, de a rovarokat is távol.


Segítség nagytakarításhoz: Így tisztítsd ki a szőnyeget. Mellette a mosószóda ismert még a bolti mosószerek kiváltására.

Elsősorban mindenki csak mosópor-helyettesítőként ismeri, pedig a mosószóda ennél sokoldalúbb tisztítószer. Pasztaként alkalmazva remek zsíroldót lehet belőle készíteni, de a szőnyeg tisztításához, sőt, még a csempe fényezéséhez is használható. Egyesek esküsznek továbbá arra is, hogy a poharak is sokkal szebben. Mindkét szer önmagában is hatékony, a makacsabb foltok eltávolításához azonban érdemes folttisztítóval előkezelni a koszos ruhadarabot.


Mosószóda minden ruhához használható? Milyen ruhákhoz ajánlott és mikhez nem (színes, fehér, fekete)? Vagy csak kimondottan fehérekhez használható?

Nálunk sajnos eléggé kemény a víz, ezért gondoltam, hogy csak adalékként. Olcsó folyékony mosószer, sampon, tisztítószer minden ami kell egy háztartásban. A kefét mártsuk bele a vízbe, majd dörzsöljük át vele a szőnyeg felületét.


Figyelj rá, hogy ne áztasd el a szőnyeget, bőven elég, ha csak benedvesíted. Használható önállóan, vagy mosódióval, esetleg a szokott mosóporokkal keverve, amelyből így kevesebb kell. Szőnyegtisztító port szódabikarbónából készíthetsz házilag, sőt, keverni sem nagyon kell, esetleg adhatsz hozzá egy kevés illóolajat, így nemcsak szagtalaníthatod a szőnyeget, de a kellemes aromát is biztosítod. Környezetbarát konyhai és fürdőszobai tisztítószer, valamint szagtalanító.


A szódabikarbóna (nátrium-hidrogén-karbonát) ősidők óta használt természetes tisztítószer. Felhasználható zsírfoltok, kávé- és teafoltok eltávolítására, edény- és sütőtisztításra, leégett ételmaradékok eltávolítására, csempe, mosdó, WC tisztítására. Free Shipping Available.


Money Back Guarantee! Looking For Mud On The? A rendszeres porszívózás ellenére is nagyon sok por ül meg a szőnyeg szálainak tövében. A felhalmozódó kosz nem tesz jót az egészségnek, a por irritálja az orrnyálkahártyát, fokozza az allergia és a nátha tüneteit.


Ne söpörd hát a szőnyeg alá a problémát, írd fel ezt is nagytakarítós listádra.

Fátyolos lehet a padló, akkora sima vízzel fel kell mosni még 1x. Adj egy evőkanál bóraxot fél liter meleg vízhez, ezzel felmoshatsz. Ha csepegtetsz hozzá illóolajat, finom illatú lesz a lakás. Mosogatás Zsíros edényekhez. A házilag készített mosószerek közül ma már csak a hamulúgos mosószert lehet jó minőségben elkészíteni , de arra a mai háziasszonyoknak nincs idejük.


A trisó- mosószóda kombináció tényleg jól kimossa a ruhát és elárulom , hogy a boltokban kapható szinte valamennyi mosópor ezeket az alap-vegyszereket tartalmazza. A szőnyeg újrafestését megelőzően fehéríteni kell a gyapjúszálakat. Míg a normál klór-fehérítő alkalmas természetes szálak könnyítésére, ez károsítja a gyapotot.


A gyapjúszálak biztonságos megválasztásához használjon hidrogén-peroxi mosóoldat és mosószer kombinációját. Igen kis mennyiség is elegendő belőle. Ha a mosóporunkhoz mosószódát keverünk, kevesebb mosópor, az ajánlott mosóporadag akár egyötöde is elegendő. Ne felejtsünk el kiporszívózni a heverők alatt, a bútorok mögött és a szegélylécek mentén!


Ez különösen fontos, ha valaki allergiás. Be Clean Carpet szőnyeg és kárpittisztító 0.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések