2015. június 1., hétfő

Autó téliesítése

Autó téliesítése – tippek, trükkök Sokan nem fektetnek rá kellő hangsúlyt, pedig ha nem téliesíti, vagy nem téliesíti időben a gépjárművét, akkor annak akár súlyos következményei is lehetnek. Figyeljünk oda arra, hogy a megfelelő olaj legyen a járműbe töltve, mivel az hideg időben besűrűsödik, így megnehezíti az autó indítását. Töltsünk fagyálló ablakmosó-folyadékot az autóba azért, hogy az még véletlenül se fagyjon rá a szélvédőre.


Az autó téliesítése a megfelelő hűtőfolyadékkal kezdődik! A téli időszak beköszöntével az első és talán legfontosabb dolog, hogy még időben ellenőrizzük a fagyálló szintjét és fagyáspontját.

Ha ugyanis a hűtőfolyadék a kemény hidegben megfagy, akkor könnyedén szétrepesztheti a hűtőt. A nem megfelelően „téliesített” autók bizony nemcsak a tulajdonosoknak, de a többi autósnak is komoly veszélyt jelenthetnek. Télen is használjuk az autónkat, de ebben az évszakban fokozottan kell figyelni arra, hogy megőrizzük autónk állapotát és megelőzzük a kellemetlenségeket.


Közeledik a tél, egyre jobban csökken a hőmérséklet. Lassan elérkezik az az idő is, mikor fagypont alá esik a kinti hőmérséklet. Jó tudni, hogy amellett, hogy egészségünk megőrzése miatt melegen kell öltöznünk, az autónkat is fel kell készíteni a biztonságos közlekedésre.


A téli közlekedés alapvető eszköze a téli gumi.

Persze egy téli gumi garnitúra. Bélésnek ne válasszunk tollal bélelt paplant. Ha ezt rágja szét a kutya, azt nehéz lesz eltakarítani az udvarról. Az átalakításokat, főleg a hungarocell ragasztását ne a kutyánk társaságában végezzük, nehogy belekóstoljon a ragasztóba. Nemzeti Hauszmann Program.


Az elmúlt több mint hatvan évben a budai Vár kiszakadt a város szövetéből, egyfajta díszletté vált. A Várkapitányság Zrt. Sample a Free Class. See what sets us apart. Health Coach Training Program.


Divorce In Weeks With Leading Industry Experts Over 100Satisfied Customers! Start Today, Finish in Weeks - Divorce Made Easy! Emellett természetesen az autó téliesítése is fontos.


A téli gumi mellett – a jelenlegi időjárás már indokolja ennek használatát – a téli ablakmosó, hólánc, vontatókötél beszerzését is érdemes fontolóra venni. A világító-, fényjelző-berendezések megfelelő működése elengedhetetlen.

Villámgyors, profi, autómentés, gépszállítás, fuvarozás rejtett költségek nélkül. Az autó műszaki állapotának vizsgálata minden esetben a fékek, a futómű és a lengéscsillapítók vizsgálatát, a kipufogórendszer, a szélvédő állapotának, hibáinak ellenőrzését és a karosszéria vizsgálatát jelentik. Ilyenkor még az ülések és a biztonsági övek működését is átnézik, valamint a világító.


Az autó utasterének hűtő- és fűtőberendezése minden piacon más-más igényeknek kell, hogy megfeleljen. Az olaszok télen egyszerűen kikapcsolják a légkondit, az északi népek meg inkább a kiegészítő fűtést istenítik, ugyanez áll például a kanadaiak nagy részére is. A hideg idő megviseli az autó akkumulátorát is. Ha nulla fok alá csökken a hőmérséklet, csökken az akksi ereje is. Tanácsainkkal viszont télen is fitt marad.


Hogyan tárold télen a motorodat? A motor téli tárolása. Ebben a cikkben igyekszem összefoglalni az összes olyan praktikát, amit érdemes a motorod téli tárolásánál figyelembe venni. A Levanter Lakóautó Kft.


Szervezett lakóautós utazások.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések