2015. június 8., hétfő

Olvadó biztosíték 16a

A termékek fényképei illusztrációk és esetenként eltérhetnek a tárgy valódi kinézetétől, de ez nincs hatással annak alapvető tulajdonságaira. Olvadó biztosíték 16A 1Ft. Ez védi az áramkört a túlterhelés és a lehetséges sérülések ellen. A névleges áramerősség A , a névleges feszültség pedig 5V.


A kiolvadásjelző jelzi, hogy a biztosíték átégett-e. E27-es foglalatos biztosítékaljzatokban.

Késes biztosíték NH000- 16A késes olvadó biztosító betét Bussmann. A késes biztosíték közepén és végén elhelyezett kioldásjelzők jól láthatók mind a foglalatokban, mind a késes szakaszoló kapcsolókban elhelyezett biztosítók esetén. Hírlevél feliratkozás Amennyiben szeretne bővebb információt termékeinkről, elsőként értesülni akciónkról, újdonságainkról, különleges ajánlatainkról, kérjük, iratkozzon fel hírlevelünkre! A megjelenített ár az egyéni beállításnak megfelelően nettó (ÁFA nélküli) ár, mely már tartalmazza az esetleges egyedi kedvezményt, szállítási költség nélkül. Hogy kell egy 16A -s olvadó biztosítékot kicserélni egy 16A -os kismegszakítóra?


Tekintettel a kialakult helyzetre, valamint kormányunk intézkedéseire, a helyszíni áruátvételt bizonytalan ideig szüneteltetjük. Az olvadó egyik végén megy be egy kábel, és a másik végén jön ki. Ugyan úgy kell bekötni a kismegszakítóba?

Szállítási díj min. Elvi működése a következő: A két csatlakozó között átfolyó áram mágneses teret hoz létre az elektromágnesben. Ha az áram egy bizonyos (a megszakítón feltüntetettnél nagyobb) értéket ér el, akkor az elektromágnesben megnövekvő mágneses tér kioldja a reteszt és a mozgó érintkező eltávolodik az álló érintkezőtől.


Ha akad egy-egy nagyobb fogyasztó, pl. Ilyenkor, egyszerûen megpatkolják ezt a biztosítékot, mert nagyobb áramú olvadó , nem fér a foglalatba. Ezen az ágon, tehát csak a kinti, 16A -os automata lesz a védelem.


NEM MŰKÖDIK,BIZTOSÍTÉKSZÁL KILŐVE. OLVADÓ BIZTOSÍTÉK 500V 10A 16A 18DB HASZNÁLT HASZNÁLT. A PORCELÁN TEST JÓ ÁLLAPOTBAN VAN,FELHASZNÁLHATÓ MÉG,JAVÍTHATÓ. A POSTÁN MARADÓ AJÁNLOTT LEVÉL AZT JELENTI, HOGY BE KELL MENNI ÉRTE A. Bruttó: 6Ft Kedvezmény: - Akciós Ár: 4Ft € 71.


Kapcsolóüzemű tápegységben a primer hálózati oldalon F4AH2jelölésű biztosíték van. A címben szereplő rajzjelek, feliratok, jelölések szerepe az, hogy a villamos. Kismegszakítók pólusszám szerinti csoportosítása.


Cikkszám, Leírás, Szint, Termékcsoport. Olyasmi ez amit diazed olvado biztositék helyett használnak. Ft Átmenetileg nem rendelhető! Bruttó: 5Ft Kedvezmény: - Akciós Ár: 4Ft € 50.

C olvadó betétek kategória. Milyen fizetési módok közül választhatok a webshop-ban? Mennyibe kerül a kiszállítás?


Nem érkezett meg regisztrálást aktiváló linket tartalmazó e-mail?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések