2015. június 11., csütörtök

Nomád zenekar

NOMAD : Enged hogy még egyszer. Lesz még nyár Szerelmem, mivé lesz ez a világ Szoríts magadhoz, ölelj át Félek, elmúlik, s nem lesz már Amiről velem együtt álmodtál Álmodtál Ha a. The Bedlam zenekarban. A koncertek során többször megjelent a színpadon is.


Minden alkalommal ovációval fogadta a közönség.

Juhász Marci azt ígéri, hogy új zenekara fellépésein sem hanyagolja a. Mihalik Ábel ült a dobok mögé, akinek játéka a hallható a Végál. Vécsi Zoltán dobossal. Márványmenyasszony című videóklip. A duó mérsékelt sikert ért el a Billboard Hot Dance Club Play listán, és néhány slágere volt az Egyesült Királyságban is.


A zenekar , melynek hangzásában a. Kicsit mást akartak csinálni, kicsit beskatulyázhatatlanok voltak, kicsit megelőzték a korukat, kicsit nehezebben.

A nyárlőrinci együttes, a. Elfelejtetted a fiókodat? Közösség Az összes. Már attól is különleges lesz a koncert, hogy nem Budapesten, hanem Kazincbarcikán kerül megrendezésre. Sőt, egy egészen új feldolgozással is.


De nem kell minden dalra várnod az Akusztikig! CSAK A SZÉLRE VÁROK! Fogadjátok szeretettel! Jegyek a lemezbemutató turnéra:. Nomad Karácsonyi Koncert.


Mezítlábas Duna-parti szórakozóhely a nyárfák alatt. Nomád Bár, Nagymaros. Az indokok ismertek (dobos csere, Levi és Misu ujjsérülései), most viszont minden együtt van, hogy végre önálló koncerten is lebetonozzák.


A sólyom népei veszélyben vannak, a pusztulás vár rájuk, ha nem hallják meg az ősök segítséget nyújtó szavát. A hatalom, a varjak, a keselyűk, a hiénák és a sakálok kezébe került. Péter, a zenekar dobosa ad betekintést a zenekar életébe.

A dalt már több rádió is el kezdte játszani, emellett a legnépszerűbb videómegosztó oldalon a Sajnálom dalszöveges videója több tízezer nézettséget hozott már. Kapcsolódó oldalak. Merre enged a lánc? Showbarlangban ad koncertet a zenekar a trash Slogan és a Megasztárból. Köszönöm, hogy elfogadtad a megkeresésünket, és negyedikként vállalo hogy tájékoztatod az olvasóinkat az új albummal.


Az ezután következő hosszú szünet, távol a színpadtól zajlott, ami kiegészítve az addigi mondani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések