2019. május 22., szerda

Üvegháló ár

Kedvező ár -érték arányú üvegszövet, így gyakran használják. Kiválóan alkalmazható, a vakolás során és az újravakolás során is, használatával tartósabb eredményt biztosíthatunk. Hőveszteség Megfelelő.


AVEMESH 41AR1üvegháló. Műgyantába ágyazott, alkáli rezisztens ( AR ) üvegszál erősítésű háló beton és egyéb cement alapú termékek mechanikai tulajdonságainak javításához. Felhasználási terület: vékony falú betonlemezek statik.

DRYVITHÁLÓ - ÜVEGSZÖVETHÁLÓ vagy nm-es tekercs. Alkáliálló vakolaterősítő üvegszövet, dryvitoláshoz, polisztirol és ásványgyapot hőszigetelő rendszerhez. Mennyiségfüggő ár : Nagyobb mennyiség (pl. egész raklap) vásárlása esetén kedvezőbb ár – A sávos árakról az Ön által választott OBI áruházban tájékozódhat Áfával növelt ár Áfa , Plusz szállítási költség. Szigetelés rögzítő dübelek: A szigetelés rögzítő dübelek (műanyag beütőszeges, fém beütőszeges, hőhidalt fémszeges, szigetelés rögzítő tárcsák) helyes típus és méret megválasztása nagyon fontos mert más és más típusra, méretre van szükség különböző szigetelőanyag típusok és falszerkezetek esetén.


A rendszer ár tartalma: 1m² Graytherm JC-homlokzati polisztirol hőszigetelés 10cm 6kg Graytex Standard polisztirol ragasztó 1m² Koelner üvegszövet 145gr. Az akciós ár komplett hőszigetelés vásárlása esetén vagy Gyári átvétellel biztosított! OBI barkácsáruház - az éllovas a barkácsolás, az építkezés és a kert világában.


A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította.

Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza. Az adatok tájékoztató jellegűek. Tisztelt Ügyfeleink! Az AR típusú üvegszálak speciális összetételük miatt jól bírják a cement lúgos közegét. Az üvegszálak sűrűsége.


Vertex vakolaterősítő üvegháló : A Vertex üvegháló a felületerősítő ragasztóréteg feszültségkiegyenlítő betét-anyaga. Kiválló minőségű, mérettartó, gyűrödés mentes kiterülés biztosító, jól szabható, tartós anyag. Kingston TEXTURATO polisztirol ragasztó. Szigetelőanyag raktárkészlettel rendelkező szakáruház vagyunk. Tájékoztatjuk, hogy a honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Kérjük válasszon üzletágaink közül! Kőzetgyapot m², kőzetgyapot ragasztó kg, üvegháló m².


Keress minket bizalommal a részletekért! Hőszigetelő és egyéb üvegtermékek gyártása, forgalmazása. A változó árak miatt kérjen árajánlatot! HŐ-SZIG- ÁR Szigetelő Áruház.

Polisztirol hőszigetelő rendszerek árkatalógus. A kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő rendszer anyagok a következők: Indítóprofil, Rockwool Frontrock Max E kőzetgyapot tábla, fémszeges dűbel, üvegháló , hálós élvédő, ragasztó, alapozó és színes fedőréteg. A teljes rendszert akár azonnal megvásárolhatja!


Természetesen az 8cm hőszigetelés vastagság elegendő kb: -os költség megtakarításhoz, de minél vastagabb a szigetelőanyag annál nagyobb a megtakarítás mértéke. A hőszigetelő rendszer megválasztása, függ az épületünk. STANDARD Forma Szin súly kiszerelés Raklap Nettó nagyker ár.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések