2019. május 15., szerda

Beragadt ajtózár kinyitása

A beragadt zárnyelv kinyitása még a legképzettebbeket is próbára teszi. Itt az idő dönteni: tovább rángatod és roncsolod a zárat, miközben értékes perceket veszítesz, vagy profikra bízod a beragadt zár kinyitását ? Ha már nálad van a táská akkor már fél úton vagy a becsapódott ajtó kinyitásához. Ne próbálkozz házilag a beragadt zár kinyitásával!


Ki ne barkácsolna az otthonában időnként?

Ez rendben is van, csak nem mindegy, hogy mit bütykölsz meg. Egyedi eszközökre, technikára, és a zár. Tegnap az indításgátlóm megsértődött, a kocsi megállt, mint a cövek.


Ma reggel szélben és esőben dolgozott, aztán negyed óra elteltével már ismét járt a motor, szépen visszaszerelve minden. A bezárt autó kinyitása sérülés nélkül megoldható 30- percen belül! Egy hirtelen mozdulat, egy kis nem odafigyelés, és már meg is történt az, ami felborítja a napodat… Az autókulcsod bent marad az autóban , a csomagtartóban, vagy csak nem működik a távirányító, akkor ez a megoldás Neked szól! Egy beragadt ajtó nagyon sok kellemetlen helyzeteket tud teremteni.


Amerikai állampolgár is.

Egy amerikai bobos, Johnny Quinn beragadt a Szocsi olimpiai falu egyik fürdőszobájába. Válaszok a kérdésre. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes. Drámaian egyszerű a becsapódott ajtó kinyitása , ha elolvasod ezt a pár trükköt! Szinte már mindenkivel előfordult, hogy kizáródott a lakásából… Ez manapság igen gyakori, hiszen elterjedtek a gombos kilincsek, ahol ugye az ajtón kívül nincs kilincs.


A zárak kinyitása egyébként egy szakma is, hiszen a kulcsok elvesztése, a zár meghibásodása miatt sokaknak volt már szüksége zárfeltörő szakemberre. Az ilyen profik komoly szaktudással és felszereléssel rendelkeznek. Bizonyos szempontból könnyebb és nehezebb is a dolguk, mint a betörőé.


Mosógép ajtó nem nyílik, kinyitása Nagyon idegesítő, ha a mosógépünk ajtaja nem nyílik ki, talán még bosszantóbb az eltöltősek esetében ha még tele is van vízzel a készülék. Igen, még ha meg is tudjuk oldani az ajtó kinyitását, az összes víz a padlóra fog kerülni, ami nem egy kellemes dolog. Beragadt zárnyelv kinyitása – hívj szakembert! Tárcsázd egy megfelelő, és hozzáértő szakember telefonszámát!


A telefonban érdemes röviden felvázolni, hogy milyen típusú ajtód és milyen típusú zárad van (hány ponton záródik, hevederes, cilinderes, stb.), esetleg azt, hogy mikor cserélték utoljára a zárat. A legtöbb esetben a szakember általi ajtónyitás utána a meglévő zárbetét tovább használható, annak cseréje nem szükséges. Az ajtó általában akkor ragad be ha valami okból kifolyólag megereszkedik vagy megdagad.


Gondolom senkinek sem mindegy, hogy maga az ajtózár kinyitása milyen módszerrel történik.

Ajtónyitás módszerei Ajtónyitás lehet akár kártyával végezni, ezt annyit takar,hogy a lakásajtónk zárjait egy keményebb kártyával nyitják ki például bank kártyával vagy telefon feltöltő kártyával. Az általunk kinyitott zárakat ha kiszereljük, minden esetben vissza is szereljük, nem hagyunk semmit sem félkészen. Az évjárat fontos az ajtózár nyitás szempontjából is, mert vannak váltások, amikor a gyártók megváltoztatják az adott típuson belül a zárszerkezetet is, és változik a kulcspenge típusa. Magyarországon szinte teljesen ismeretlen hobbi a kulcs nélküli. Ha kizárta magát esetleg pont az ellenkezője történt, ha elromlott a zár , ha eltört a zár nyelve és nem nyílik az ajtó , belül felejtette a kulcsot és az ajtó.


Zár nyitása vagy más néven ajtózár nyitást több évtizedes tapasztalattal végezzük. Ha beragadt az ajtó olyankor általában hiába van kulcsunk az ajtóhoz, nem fogunk tudni bejutni rajta. Többpontos ajtózár : Bejárati ajtókhoz készült zár, az ajtó élén végigfutó előlapon további három vagy négy záródási pont található.


A kiegészítő reteszek a kilincs felhúzásával záródnak, a kulccsal történő bezárás után pedig a kilincset nem lehet lenyomni. Létezik kulcsemeléses változat is, ahol a kulcs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések