2019. május 8., szerda

Tatabánya ebrendészeti telep

Bárcsak megértenék az emberek, hogy az állatok ugyanolyan kiszolgáltatottak, s ugyanúgy függenek tőlünk, mint a gyerekek, ezt a. Government Organization. A német vendégek után osztrákok is felkeresték a tatabányai ebrendészeti telepet az elmúlt hetekben. A németek arra voltak kíváncsiak, milyen körülmények között élnek a négylábú barátaink: a „sógorokat” a harci kutyák érdekelték.


Ezekből egyre több kerül a telepre.

Bányai Szilárddal és Bányai Krisztával, a telep vezetőivel beszélgettünk. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Több zsák tápot hoztak, mindezt azért, hogy meglepjék a telep négylábú lakóit.


Ebrendészeti Telep : Ügyfélfogadási rend: hétfőtől csütörtökig 10. Nincs bent listában. Ebben a listában aktuálisan mindazon állatok szerepelnek, amelyeket a telepről elvittek, illetve elhullottak, elaltatásra kerültek.


Nem ugatós, nyugodt természetü.

Szeretettel várják az állatszerető embereket, örökbefogadókat, régi. A kormány millió forinttal ebrendészeti telep korszerűsítését is. Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzatának és. A tatabányai ebrendészeti telep programsorozata a diákokat szólítja meg S. A Kutyakötelesség című program nyitónapján két iskola diákjai vettek részt, de tervezik, hogy a város több iskoláját is bevonják a programba. Szent Mártontól Szent Andrásig terjedő népszokások, Olvasópróba - színpadon József Attila vívódásai Városrészi fórum a Csónakázó-tavi beruházásról Üzenet a biztonságért - rendhagyó figyelemfelhívás Kivágták a város fenyőfáját A Forrás Rádió nagyon adja!


Sárika anno kölykeivel együtt került a telep gondozásába. Kölykei mostanra mind gazdira találtak, már csak Sárika várja az álomgazdi jelentkezését. Emberekkel és gyerekekkel kedves, de inkább év feletti gyerek mellé ajánljuk. Kanokkal kijön, cicákat nem szereti.


Pilu másik két társával együtt került a telep gondozásába. Nagyon elhanyagolt állapotban érkezett. Bolhásan, férgesen. Helyes, kedves, barátságos kutyafiú. A Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület az állatok világnapja alkalmából szervezi a programot, ahol a látogatók megismerkedhetnek az egyesület munkájával és a telep.


Képgaléria: Állatok világnapja a tatabányai ebrendészeti telepen Korábban innen örökbefogadott ebek is visszatértek gazdáikkal, sőt, egy kismacska épp ezen a napon talált gazdára.

Aki kedvet érez ahhoz, hogy a telepről vegyen magához egy négylábút, bármikor jelentkezhet az egyesületnél is. Nyáron sincs megállás a tatabányai ebrendészeti telepen, ahol immár két éve foglalkoznak cicamentéssel is. Az árva kutyusok már az elmúlt hétvégén karácsonyoztak. A támogatásból közel 5-millió forintot a kecskeméti Menhely az Állatokért Környezetvédelmi és Állatvédelmi Közhasznú Alapítvány és a székesfehérvári Alpha Segítő Kéz Állatkórházi Alapítvány nyerte el.


Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége híven tükröződik abban, ahogyan az állatokkal bánik. Nyitva tartások GABI Metál Kft. TELEP cégtől Algyári út 1. Remelem sikerrel jar.


Nyílt napot tartott a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület. Az ebrendészek reggel és délután óra között érhetőek el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések