2019. május 27., hétfő

Rekord nyílászáró

Győződjön meg termékeink kiváló ár-érték arányáról személyesen! Ajánlatkérésére órán belül egy könnyen átlátható és precíz ajánlattal válaszolunk. Cégünk fő profilja műanyag nyílászárók gyártása és kereskedelme. A kiváló alapanyagoknak és modern technikával felszerelt üzemünknek köszönhetően magas minőségű nyílászárókat.


Gyárunk egy modern technikával felszerelt üzemegységgel rendelkezik, mely lehetőséget biztosít az egész ország rugalmas és magas szintű ellátására.

Belesimul a nyílászáró szerkezetébe. Csak a redőnypalást árulkodik arról, hogy redőny van a házon. Közvetlen teherátadó kapcsolat Monolit vasbeton áthidaló szerkezet Egyszerű. Modern ablak rendszerek az Ön otthonába is!


Ablakok és más nyílászárók széles választékát kínáljuk, magas szintű szakértelemmel, ablakcsere rekord gyorsasággal! A világ egyik legnagyobb automata ajtó specialistája - a svájci record konszern - az automata ajtók szinte teljes skáláját felöleli. Portfóliójában megtalálhatók a hagyományos, teleszkópos, harmonika, szögben záródó, íves, forgó mozgású ajtók, s kivitelüket tekintve ezek hőszigetelők, nem hőszigetelők, keret nélküliek, osztott, vagy tele paneles verziók.


Műanyag és fa ablakok és ajtók árai a Áron Ház Kft.

Tekintse meg teljes nyílászáró árlistánkat. A hatalmas szárnyak is mindössze egy kézmozdulattal nyithatók még sok év után is, köszönhetően ennek a kiemelkedő technológiai megoldásnak. Ezzel a nagyvonalú tér-koncepciók ideális és helytakarékos.


Mindegyik redőnysín mm magas. Ezek egyike a pénztár, a másik a pálya. Egy-egy forgalmasabb napon ez a leginkább igénybe vett ajtó az épületen.


Mindkét helyiségnek nagy szolgálatot tesz, hogy a nyílászáró soha nem marad nyitva, akármekkora is a tömeg és bármilyen az időjárás. Rendkívül rosszat tenne a klímájának, ha néhány alkalommal a nyitva. Fontos, hogy a bontásnak és a beépítésnek is van.


Kedvező árakkal várjuk vevőinket Érden és Budapesten a Méta utcai üzletünkben. Magyarország-i vállalat, székhelye: Nagykanizsa. A cég főtevékenysége: Faipari Termékek Gyártása. Az üvegezéssel szemben mindennemű igényt tudunk teljesíteni. Ablakainkat, ajtóinkat ajánljuk mindazon épületeknél, ahol a jó hő- és hangszigetelés mellett a szolid beruházási költség illetve a karbantartási feladatok minimalizálása is fontos.


Kereskedelmi és Hitelbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság, Raiffeisen Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Sikeres termék családunkat, ablak rendszerünket Százhalombattán gyártjuk, ahol a precíz gyártástechnológiát a legkorszerűbb számítógép vezérlésű gépek és munkatársaink felkészültsége biztosítja.

Családi Otthonok - Házak, Lakások és Szolgáltatók a környezetükben. A műanyag ablak általános előnye az, hogy rendkívül árhatékony. Nyílászárók széles választékát kínáljuk vevőinknek.


REKORD-NYÍLÁSZÁRÓ NYUGAT Kft. Rekord TopStar Gealan Tudnivalók a profilról - műanyag nyílászáró u=1.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések