2019. május 31., péntek

Bramac római protector

Mesterségünk a tető: BRAMAC. A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál. Hővisszaverő tulajdonsága miatt a cserép hátoldalán mért hőmérséklet a korábban használt fedőanyagokhoz. Képzett tetőfedők és szakképzett tanácsadói hálózat segíti az értékesítési munkát.


Bramac fém ereszcsatorna rendszer. Egyszerűen hosszabb az élettartama.

Kérje személyre szabott árajánlatát! Vásárlás után a RAKLAPOKAT telephelyünk teljes áron visszavásároljuk. Termék rendeltetése: eton tetőcserepek és idomcserepek tetőhéjazatok fedéséhez és külső falhomlokzatok burkolásához 5. Veszprém Házgyári u. Az építési termékek teljesítménye.


Kettős hornyolása biztosítja a cserép tökéletes vízzáróságát. A tetőcserepek római generációjának színtartósságáról és szépségének védelméről a XXI. A cserép sima felülete, lekerekített formája elegáns megjelenést ad az épületnek.

Protector technológiája gondoskodik. Karakteres profilja összetéveszthetetlenül egyedi építészeti megformálást tesz lehetővé. Felülete sima és ragyogó, elegáns és látványos külsőt kölcsönöz otthonának.


Különleges felülete révén hosszú évek múlva is olyan, mintha új lenne. Sima felülete, lekerekített formája elegáns megjelenést ad az épületnek. A speciális felület védi a cserepet a szennyeződések ellen, a mohásodás, algásodás ellen, az időjárási hatások ellen, a színfakulás ellen. Hozzászólás Hozzászólás.


Becenév: Értékelés. Adja meg a képen látható kódot! Kreatív weboldal kés. Solar és hőszigetelési innovációi többletfunkciót, többletértéket adnak a tetőnek.


Zateká vám strecha? Rendszerszemléletű. Necítite sa pod ňou pri víchriciach bezpečne? Bojíte sa, že nová značková strecha bude drahá?


PROTECTOR felületű cserepeink különlegessége, hogy hosszantartó. Alkalmazhatóság: alátétszigeteléssel 17°-tól.

Válasszon tetőcserepet és a legjobb árat kapja tőlünk rá! A kedvelt rubinvörös, canyon, bordeaux, gránit és terra színekben. Na rozdiel od iných strešných krytín sa pevnosti betónových škridiel časom zvyšujú, čo znamená záruku ich dlhej životnosti a funkčnosti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések