2019. május 16., csütörtök

Szeletelt tégla impregnálása

Alkalmas külső tégla kerítések,kerti építmények, kemencék, csapódó nedvességnek kitett felületek védelmére. A szerrel kezelt tégla nem szívja magába a vizet, így nem fog mállani, salétromosodni, sókivirágzani, illetve csökkenti a fagyásveszélyt. Két dologra is alkalmas az impregnálás. Egyrészt a bontott tégla fagy elleni védelmére, másrészt a felület ápolására is kiváló.


Beltéri téglafelület impregnálására keresnék szert, ami nem túl drága és barkácsáruházakban is kapható.

Milyen impregnáló szert szoktatok használni szeletelt téglára mert a srác aki. Szeletelt tégla díszburkolatainkhoz felhasználható impregnáló , tisztító és ápoló szer kínálatunk. Látványos, rusztikus konyha barna és zöld fa felületekkel, dekoratív szeletelt tégla hátfallal és egy régi fémkerekű kézikocsiból átalakított kis konyhaszigettel.


Rusztikus, Mediterrán hatású teljesen egyedi burkolatok alakíthatók ki kül- és beltérben egyaránt. A tégla burkolat jól harmonizál a szélezetlen fa pulttal. Hogyan burkoljuk szeletelt téglával a boltíveket?


Lakáson belül az egybe nyíló helységek átjáróit teszi különlegessé.

A szeletelt tégla kiesik, mert az alá aljzatbeton kellene. Az egész tégla jó megoldás lehet, mert beton nélkül is szilárd. A felületvédelem a kérdéses ezek után. Talán ha hígabban kenik az impregnálót, vagy mélyalapozót használnak, így nem lesz teljesen tömítve a téglák pórusa.


Biztosabb, ha olajjal próbálkoznak. Hát ennyit kívántam elmondani a témában. Ha a dizájn aspektusán is túl akartok látni, akkor a Szeletelt Tégla oldalon kimerítő összefoglalót találtok a teendőkről. Remélem, hasznosak voltak a tanácsaim. Fogadjátok meg őket, és csináljatok téglafalat, mert az nagyon menő!


Téglaszeletek, téglaszél, burkolótégla néven is ismerheti! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A legideálisabb impregnáló anyaga a tégláknak, legyen az új, vagy bontott.


Amennyiben a téglát habarcsba, vagy más ragasztóanyagba tesszük, úgy a ragasztóanyag száradása, kötése után kezeljük a felületet, ha azonban a. Ha kültérben készítettük a tégla (vagy téglahatású) burkolatot, akkor ajánlott annak impregnálása , vagy felületkezelése. Természetesen beltérben sem árt ezt elvégezni! Az impregnáló anyagok taszítják a vízcseppeket, megóvják a falat a beszivárgó nedvességtől, illetve ellenállóvá teszik a felületet az enyhébb.

Szeleteléskor az egész bontott téglát speciális ipari vizesvágóval szeletekre vágjuk. A szilikonos impregnálószerek már bizonyítottak. Több mint éve kínálnak hatékony védelmet szerte a világon a nedvesség ellen. Az alacsony hőfokon égetett agyagtermékeknek az impregnálás után nagyon kicsi a vízfelvételük, ellenállnak a csapó esőnek, ködnek, vízpárának, megtartják külső megjelenési formájukat, és megnövelik a tartósságukat.


Szeretnénk járdát csinálni bontott téglából, mivel ápoljuk hogy ne fagyjon szét? Homok van legalul, tettünk rá egy kis beton törmeléket, arra homokot, fekete fóliát a paraj ellen, és megint homok pár centit, majd erre jönne a tégla amit egy kicsit beleütnénk a legfelső homok rétegbe hogy ne lógjon ki, mivel kenjük le vagy mit csináljunk a téglával, hogy télen ne. Szeletelt - tégla , téglaszelet, dísztégla, vágott- tégla , bontott- tégla kedvező áron Pomázon!


Cégünk bontott, főként nagyméretű téglából vágott,de igény esetén kisméretű téglából szeletelt antik díszburkoló anyag gyártásával, forgalmazásával foglalkozik. Sziget- Tégla weboldalán ! Elegáns burkolata lehet homlokzatának, boríthatja vele kandallóját, nappalija falát, vagy éppen díszítheti vele kerítését. A lehetőségek száma korlátlan, csak a képzelet szabhat határt.


A bontott tégla ill.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések