2019. május 7., kedd

Hőszigetelt tetőkibúvó

A hőszigetelt tetőkibúvók tetőablakok és tetőkijáratok keresztezéséből jöttek létre. A kilincs háromfokozatú mikro-nyitást tesz lehetővé, így szellőztetőállásban rögzíthető. Az ablak burkolókerettel egybeépítve készül.


Tetőkibúvó és hőszigetelt tetőkijárat, szabványméretben, vagy egyedi méretre gyártva a legjobb anyagokból, a Surespan Magyarországtól. A WS_ és a WG_ típusú kibúvók csak fûtetlen helyiségekhez ajánlottak.

A tok anyaga fekete poliuretán, az ablakszárnyé feketére galvanizált alumínium, mely karbantartást,. Leier tetőkibúvó ablak, hőszigetelt üvegezéssel – barna – 4x 5mm. Velux tetőkibúvókkal. Kategória kiválasztása. Hőszigetelt tetőkibúvó ablak.


Vákuum-impregnált fenyőfából készült, kétszeres átlátszól akrill lakkal bevonva. A kilincs az ablakszárny középső részén helyezkedik az, a könnyű használat érdekében. Ft Nettó ár: 96Ft.

VELUX hőszigetelt felülvilágítók megoldást nyújtanak lapostető esetén kupola, íves vagy sík üveges kivitelben. Engedje be a fényt a tetőn keresztül. VELUX Tetőkibúvó lakatlan, de hőszigetelt padlásokra, GVT típus, hőszigetelő üvegezésű A VELUX GVT típusú tetőkibúvó olyan tetőterekhez ajánlott, ahol nincsenek lakaacu. Az építőanyagok forrása.


A tetőkibúvó nagy nyílásmérete könnyű és biztonságos kijutást tesz lehetővé a tetőre. A hőszigetelő tetőkibúvó ablakok egyesítik a tetőablakok és tetőkibúvók előnyeit. Tetőkibúvó: hőszigetelt pvc lábazat, polikarbonát fedés, alumínium profilok, db gázrugó : 100x1cTop. A WS hagyományos tetőkibúvó lehetővé teszi a biztonságos kijutást a tetőre a karbantartási munkák elvégzése céljából.


A hagyományos tetőkibúvó felnyíló szerkezetű ablak. A domború kupola biztosítja a padlástér jó megvilágítását, és felnyitva lehetővé teszi a tetőre való könnyű kijutást. A tető felületére történő kijutás és a beépítésre nem kerülő tetőterek bevilágításának megbízható kiegészítő eleme. Integrált csatlakozó elemmel és beépítő kerettel kerül forgalmazásra.


GVT tetőkibúvó A lakótérbe nem, csak használaton kívüli, hőszigetelt helyiségekbe ajánlott GVT tetőkibúvó maximum mm profilmagasságú tetőfedő anyagokhoz használható. Tetőkibúvó : Kizárólag lakás céljára nem használatos, hőszigetelt (GVT), ill. A kémények felső végződései nyereg, sátor, félnyereg tetős épületek felett helyezkednek el.


A kéményfejek biztonságos megközelítéséhez az előírásoknak. A GVT és VLT típusú tetőkibúvók alkalmazása olyan hőszigetelt ,.

VELUX tetőkijáratok és Solstro tetőkibúvó – Amennyiben az előírások megkövetelik a tetőkibúvók vagy vészkijáratok használatát, választékunkban Ön ezt is megtalálja. A kéményseprők tetőre történő kijutásához szükséges tetőkijáratot kínáljuk a VELUX márkából, mely a VELUX tetőtéri ablakok összes. A Fakro tetőkibúvó ablakok szerkezetüknek és méretüknek köszönhetően megkönnyítik a tetőre való kijutást a karbantartási munkálatok elvégzése céljából.


AZ FW típusú hőszigetelt tetőkibúvó ablak minden fűtött lakóhelyiségbe alkalmas. A WS és a WG típusú kibúvók csak fűtetlen helyiségekhez ajánlottak. Tetőablakok és kiegészítői kategória.


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések