2019. május 6., hétfő

Revco vakolat fórum

Leier Forum térkő – Leier térkövek. A Magyar Építőkémia és Vakolat Szövetség (MÉSZ) ezért már évekkel ezelőtt elhatározta, hogy élen. Revco vakolat vakolatok keszthely fórum hozzászólások. Gipsz, mész, vakolat , homok kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Tárolt változat Hasonló Vakolat.

A Revco a legfakulósabb kategóriába tartozik, és némely színárnyalata még foltosodik is, ezt tapasztalatból tudom, mert amelyik ismerősömék azzal szinezték a házukat, mind a kettőnek huzakodni kellett a Revco cégel, hogy adjanak legalább festéket amivel át kenik, persze nekik kellett a mestert is megfizetni az újra leknéshez is. A műgyantás, vagy más néven akril vakolat előnyös tulajdonsága a kedvező ár, jó feldolgozhatóság, jó fedőképesség, széles színskála. Kevésbé kedvező páraáteresztő képessége miatt, egyes alap felületekre - mint például kőzetgyapot szigetelés, műemléki épületek vagy vályogfal - korlátozottan használható.


A Revco tudomásom szerint Magyar gyártmány, a többi külföldi, jórészt a márkanevet kell megfizetni. Az EPS-re szerencsére bármilyen vékonyvakolatot felvihetsz, nem szükséges a drágább szilikát, vagy szilikon alapút választanod. Az EPS erősen párafékező, nem igényli a páraáteresztő vakolatot.


Szaktanácsot,véleményt szeretnék kérni,hogy milyen nemesvakolatot(háló,alapozó,nemesvakolat) ajánlanak szigetelés nélküli, vályogfalú családi házunkhoz,mert akkora a kínálat,hogy nem tudunk dönteni.

Düfa,Terranova, Revco ,Polyfarbe? Mennyire igaz a vakolatokra,hogy légáteresztőek,ha ragasztó is van alattuk,ez nem szigetel eleve? Hogy lehetséges ez?


Előre is köszönöm a. Tisztíthatóság: Finom szörű kefével és tiszta vízzel tisztítható! Mindenféle mosó- és tisztítószer kerülendő! A vödröket használat után gondosan le kell zárni! Magyarország első és legnagyobb fórum szolgáltatása.


Fórumok változatos témákban, hangnemben, moderálva. Ha nem csak megosztani akarsz, hanem diskurálni egy egy témában, csatlakozz Te is, és ha kitartó vagy, társakra találhatsz. Homlokzati színező vakolatok.


Falfestékek, lazúrok, vakolatok, kiegészítők, és hőszigetelő rendszerek. Hőszigetelőrendszerek, vakolatok, festékek, barkácsáruk kis és nagykereskedelme. Folyamatos akciók gyári árak alatt.


Lábazati hőszigetelés és burkolatok (műgyantás vakolat , delap burkolólapok).

REVCO Vám okrem širokej palety kvalitných výrobkov ponúka aj profesionálny servis a kvalifikované odborné poradenstvo. V rámci nášho servisu a služieb ponúkame zaškolenie na spracovanie materiálov REVCO , vypracovanie cenových kalkulácii alebo dodanie vzoriek. Szilikon Spachtel és struktúra vakolat év.


A Szigetelő Áruház széles termékkörének oszlopos tagjaként tartjuk számon a REVCO termékeket. A REVCO termékek megoldást nyújtanak szigetelésre, vakolásra, festésre, lazúrozásra. A simitóból a mész, ha kimara a többi is elegendő, akkor cementes simitót kap. Ugyanaz a receptje, csak az egyikben mész is van.


Ez a simitó a vakolat fölött nagyon vékony réteg. A vakolatot érdemes több lépésben felhordani, hogy ott is maradjon, meg ne repedjen meg. Remélem tudja használni az információt. Lábazati vakolat színek - Revco Felhívjuk a figyelmet arra hogy a honlapon található színminták tájékoztató jellegűek, nem vakolatbolt. Feldolgozásra kész, paszta állagú, szilikongyanta kötőanyagú vékonyrétegű fedővakolat.


Baumit alapvakolat LB Knauf alapvakolat. Nagyon jó víztaszító- és kiváló páraáteresztő-képességű. Struktúra vakolat külső és belső felhasználásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések